Neler Yeni

Yardım IQUNİX EZ63'den daha iyi klavye var mı ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Strekeos

80+
sesi baya iyi stok klavyeden duyabilecegin en iyi seslerden biri, keycapsleri doubleshot pbt baya kaliteli onun haricinde dünyanin en hızlı klavyesi olarak biliniyor. emsal fiyattaki klavyeler gibi plastik değil full alüminyum vs vs.
En hızlı derken ?

GPiro

80+ Platinum
Hiç sorma. Parayı tam ayarladım wraithe girdim satın almak için. Tesadüfe bakın ki klavyenin fiyatı 1000 TL artmış. Ve ne hikmetse diğer klavyelerin fiyatı artmamış sadece sikayı zamlamışlar. Wraith'e fena ayar oldum. Mecbur kalmadıkça bir şey almam artık. İqunixi gaming gen'den alacam eğer karar verirsem
valla @freygasm hocamı etiketliyim o daha bilgili

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,588
İsim
Baran Kut
İqunix ez63'le alakalı bir şey göremedim videoda hocam veya benim mi dikkatimden kaçtı bilemiyorum. Yurtdışı klavye düşünmüyorum. Yurtiçinde alabileceğim en iyi klavyeyi arıyorum
TMR özelliği olan klavye arayabilirsin. Yeni gelecek onda görülüyor gibi. Hall Effect bir tık daha yavaşmış TMR'ye göre.

• Beğen

Ron Kray

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Onur İstikbal
Klavyede iyi kötü diye değerlendirmek için kullanım amacını bilmek lazım.

Ben klavyemi hem excel çalışmalarım için hem maillerimde hem de kod yazarken neredeyse oyun oynadığım kadar belki daha çok kullanıyorum dolayısıyla, bana sorarsan ortalama bir mekanik klavye en iyi manyetik klavyeden daha iyi çünkü manyetik klavyelerin yazım hissiyatı mekanik klavyelerin yanından geçemiyor (switch yapısından dolayı) ama mekanik bir klavye de manyetik klavyenin tuş hassasiyetine asla ulaşamaz.

Ayrıca manyetik klavye alırken oynadığın oyunlarda yasaklı mı değil mi bir bakmanı tavsiye ederim (Örneğin CS2 ve Valorant SOCD'ye izin vermiyor.
valoda sıkıntı yok cs de oyundan düşüyorsun

Krmm

80+ Bronze
en düşük gecikme değerleri
link
hocam sanırım iqu63'te karar kıldım gibi. Bir şey soracam size ayrıyeten. Benim pc setup'um komple beyaz. bakın foto atıyorum alta. Oradaki klavyeyi geçici olarak koydum. Yerini ez63 alacak. Sizce ez63 olanı alıp üzerine de beyaz keycaps döşersem bu setup'a gider mi ?

WhatsApp Image 2025-03-21 at 17.20.39.jpeg

Şu fotoda birisi beyaz keycaps takmış. Böyle görünecek bakın. Sadece klavyenin çerçevesi siyah kalacak.

IMG_4999.jpg

GPiro

80+ Platinum
hocam sanırım iqu63'te karar kıldım gibi. Bir şey soracam size ayrıyeten. Benim pc setup'um komple beyaz. bakın foto atıyorum alta. Oradaki klavyeyi geçici olarak koydum. Yerini ez63 alacak. Sizce ez63 olanı alıp üzerine de beyaz keycaps döşersem bu setup'a gider mi ?

Alıntıyı görüntüle

Şu fotoda birisi beyaz keycaps takmış. Böyle görünecek bakın. Sadece klavyenin çerçevesi siyah kalacak.

Alıntıyı görüntüle
al keycaps tak sırıtmaz aksine güzel durur siyah ve beyazın uyumu çok güzel

• Beğen

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,588
İsim
Baran Kut

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Bu keycapler güzelmiş, var mı link?

Şöyle türkçe keycapler yapsalar artık, parayı kırarlar bizim pazarda ama yapan yok gibi.

• Beğen

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,588
İsim
Baran Kut
Status