Irkçılık hakkında düşünceleriniz neler?

Milletimize musallat olan ırk yüzünden ırkçıyım. Yoksa siyahiymiş, çekik gözlüymüş onları umursamam.
Yada Sadece Sosyal Medya ile Insanlari Yargilayan Bir neyse bir sey demicem

Her millet'te irk'ta din'de Curuk elma vardir Bu Tum hepsini Yargilamayi Dogru yapmaz

Neyse cidden Boyle bir sey yazan birine hic cevap veresimde gelmiyor Umarim Dogru sekilde dusunmeyi dogru bakis acisindan bakmayi bir ghun basarabilrisiniz

İtraillileri, ermenileri ve myanmarlıları sevmiyorum.

Yada Sadece Sosyal Medya ile Insanlari Yargilayan Bir neyse bir sey demicem

Her millet'te irk'ta din'de Curuk elma vardir Bu Tum hepsini Yargilamayi Dogru yapmaz

Neyse cidden Boyle bir sey yazan birine hic cevap veresimde gelmiyor Umarim Dogru sekilde dusunmeyi dogru bakis acisindan bakmayi bir ghun basarabilrisiniz

Kardeşim, benim gördüklerimi, benim şahit olduklarımı bilmeden böyle sallamak ne kadar güzel değil mi? Senin yaşın kadar ben kürtlerin arasındaydım baba mesleğinden dolayı. O yüzden kimi, ne kadar kötüleyeceğime bırak da ben karar vereyim, ne dersin?

tamamıyla bir saçmalık. Hiçbir açıklaması yok.

Kardeşim, benim gördüklerimi, benim şahit olduklarımı bilmeden böyle sallamak ne kadar güzel değil mi? Senin yaşın kadar ben kürtlerin arasındaydım baba mesleğinden dolayı. O yüzden kimi, ne kadar kötüleyeceğime bırak da ben karar vereyim, ne dersin?
Abi Bende Kurt'um Emin Ol senden daha cok seye sahit oldum Bir kurt olarak senden daha iyi biliyorum Kurt toplumunu

Ayrica oyle aklinda kurdugunuz gibi Vatanini Atalarini sevmeyen veya Cahil bir insan degilim Bagzilari oyle diye herkesin oyle oldugu anlamina gelmiyor

Ayrica Yanlis Anlasilmasin Ama Biraz Konularina cevaplarina vs. baktim Ve Eminimki Senden Daha biligli biriyimdir (Tarih vs.) Kosunusunda Zaten Gercek Tarihi bilseydin (hem bizim hem Globalin) Bagzi yazdiklarini yazmazdin
(Merak etme sosyal medyadan 2-3 sey gorup Arastirmadan onu savunan cahil cuheyla kisilerden Degilim tarihimi ve Global Tarihi Arastiran ve Senin hayatinda gormedigin fotograflar/videolari/Belgeleri Gormus,okumus,incelemis biriyim)

Ayrica Elbette Hata Yapan, Yanlis bilince dusunce yapisina Sahip Olan Cok fazla Kurt'de Var ama Arada Neden Oyle olduklarini da dusunmeyi ihmal etme neden Bu halde olduklarini neden Daha Akilli ve Duzgun insanlar olmadigini cok zor bir sey degil 5dk dusunerek bile cozebilirsin objektif baktiginda ama neyse ben yine ne analatiyorum ki

(Ingilzice Klavye kullandigim icin turkce karakterler yok)

Abi Bende Kurt'um Emin Ol senden daha cok seye sahit oldum Bir kurt olarak senden daha iyi biliyorum Kurt toplumunu

Ayrica oyle aklinda kurdugunuz gibi Vatanini Atalarini sevmeyen veya Cahil bir insan degilim Bagzilari oyle diye herkesin oyle oldugu anlamina gelmiyor

Ayrica Yanlis Anlasilmasin Ama Biraz Konularina cevaplarina vs. baktim Ve Eminimki Senden Daha biligli biriyimdir (Tarih vs.) Kosunusunda Zaten Gercek Tarihi bilseydin (hem bizim hem Globalin) Bagzi yazdiklarini yazmazdin
(Merak etme sosyal medyadan 2-3 sey gorup Arastirmadan onu savunan cahil cuheyla kisilerden Degilim tarihimi ve Global Tarihi Arastiran ve Senin hayatinda gormedigin fotograflar/videolari/Belgeleri Gormus,okumus,incelemis biriyim)

Ayrica Elbette Hata Yapan, Yanlis bilince dusunce yapisina Sahip Olan Cok fazla Kurt'de Var ama Arada Neden Oyle olduklarini da dusunmeyi ihmal etme neden Bu halde olduklarini neden Daha Akilli ve Duzgun insanlar olmadigini cok zor bir sey degil 5dk dusunerek bile cozebilirsin objektif baktiginda ama neyse ben yine ne analatiyorum ki

(Ingilzice Klavye kullandigim icin turkce karakterler yok)

Daha doğru düzgün Türkçe yazmayı bilmiyorsun, geliyorsun bana "Ben senden daha bilgiliyim" konuşması yapıyorsun. 🤦‍♂️ İyi eğlenceler kardeşim.

Daha doğru düzgün Türkçe yazmayı bilmiyorsun, geliyorsun bana "Ben senden daha bilgiliyim" konuşması yapıyorsun. 🤦‍♂️ İyi eğlenceler kardeşim.
Parantezi'de Okumadin degil mi ? DGDFSHSDFGJSFGJFSJ

Ayrica Parantez icinde Yazdigim seyi gectim Bir konuda Bilgili olmakla turkceyi Kurallara uyarak yazmanin bir alakasida yok bilin diye soyliyeyim dedim

Valla sen çok boş yapıyorsun işine gelmeyen her şey le çok vakit geçiriyorsun başörtüde doktor kapalıydı bakmadı diyorsun ırkçılık konusunda Kürtler le vakit geçirdim diyorsun bu hayatta çok Kral Kürt te tandım vatansız Kürt te tanıdım Kürtler ırkıçıysa Kürtler bu ülkeye zarar veriyor sa sizin mantığınıza göre şuan TSK lerdine %25-%30 Kürt asılı insan var şuan ki dönemi saymasak bile Kurtuluş savaşında Çanakkale cephesinde Kürtlerin bu ülkeye çok katkısı olmuştur ama nedense sen hep ters düşünce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parantezi'de Okumadin degil mi ? DGDFSHSDFGJSFGJFSJ

Ayrica Parantez icinde Yazdigim seyi gectim Bir konuda Bilgili olmakla turkceyi Kurallara uyarak yazmanin bir alakasida yok bilin diye soyliyeyim dedim
Yaw hocam şu adamla uğraşma Boşver deymez

Şu an Türkiye'de Türklerin sayısı Kürtlerin sayısından daha az.

Tek çocuk yap, refahın bozulmasın zihniyeti sonucunda herkes tek çocuk yaptı, ölenlerin yerine gelen olmadı. Ve son 29 yılda Türk nüfusu yarı yarıya düştü.

Kürt ailelerin 7-8 çocukları var ve son 20 yılda nüfusları en az 5 katı arttı.

20 sene önce Türkiye'de 7 Milyon Kürt yaşıyorsa, bu gün oldular 35 Milyon. 20 sene önce Türkiye'de 40 Milyon Türk yaşıyorsa, şimdi olduk 20 Milyon.

@Gravewormszr un da çocuğu olmadığından eminim. Savaş çıksa, sırtında 30 kilo sırt çantası ve elinde 5 kilo tüfek ile 30 metre koşsa, nefesi tıkanır ve yığılır yere. O çocuklar da o tüfeği alır elinden, bir yerine sokar dipçiğine kadar.

İşte bu nedenle barış şart. Artık çoktandır, yanlış zihniyet nedeniyle azınlığız. Palavrayla peynir gemisi yürümez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,411
Üyeler
184,930
Son üye
Abdurrahman08
Geri