Alihanyilmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,119
Irkçılık faşizmin temeli.
Yada Sadece Sosyal Medya ile Insanlari Yargilayan Bir neyse bir sey demicemMilletimize musallat olan ırk yüzünden ırkçıyım. Yoksa siyahiymiş, çekik gözlüymüş onları umursamam.
Offf, en sevdiğim… en sevdiğim.Selam arkadaşlar, ırkçılık konusunda görüşleriniz nedir? Daha önce ırkçılığa maruz kaldınız mı?
Yada Sadece Sosyal Medya ile Insanlari Yargilayan Bir neyse bir sey demicem
Her millet'te irk'ta din'de Curuk elma vardir Bu Tum hepsini Yargilamayi Dogru yapmaz
Neyse cidden Boyle bir sey yazan birine hic cevap veresimde gelmiyor Umarim Dogru sekilde dusunmeyi dogru bakis acisindan bakmayi bir ghun basarabilrisiniz
Abi Bende Kurt'um Emin Ol senden daha cok seye sahit oldum Bir kurt olarak senden daha iyi biliyorum Kurt toplumunuKardeşim, benim gördüklerimi, benim şahit olduklarımı bilmeden böyle sallamak ne kadar güzel değil mi? Senin yaşın kadar ben kürtlerin arasındaydım baba mesleğinden dolayı. O yüzden kimi, ne kadar kötüleyeceğime bırak da ben karar vereyim, ne dersin?
Abi Bende Kurt'um Emin Ol senden daha cok seye sahit oldum Bir kurt olarak senden daha iyi biliyorum Kurt toplumunu
Ayrica oyle aklinda kurdugunuz gibi Vatanini Atalarini sevmeyen veya Cahil bir insan degilim Bagzilari oyle diye herkesin oyle oldugu anlamina gelmiyor
Ayrica Yanlis Anlasilmasin Ama Biraz Konularina cevaplarina vs. baktim Ve Eminimki Senden Daha biligli biriyimdir (Tarih vs.) Kosunusunda Zaten Gercek Tarihi bilseydin (hem bizim hem Globalin) Bagzi yazdiklarini yazmazdin
(Merak etme sosyal medyadan 2-3 sey gorup Arastirmadan onu savunan cahil cuheyla kisilerden Degilim tarihimi ve Global Tarihi Arastiran ve Senin hayatinda gormedigin fotograflar/videolari/Belgeleri Gormus,okumus,incelemis biriyim)
Ayrica Elbette Hata Yapan, Yanlis bilince dusunce yapisina Sahip Olan Cok fazla Kurt'de Var ama Arada Neden Oyle olduklarini da dusunmeyi ihmal etme neden Bu halde olduklarini neden Daha Akilli ve Duzgun insanlar olmadigini cok zor bir sey degil 5dk dusunerek bile cozebilirsin objektif baktiginda ama neyse ben yine ne analatiyorum ki
(Ingilzice Klavye kullandigim icin turkce karakterler yok)
Parantezi'de Okumadin degil mi ? DGDFSHSDFGJSFGJFSJDaha doğru düzgün Türkçe yazmayı bilmiyorsun, geliyorsun bana "Ben senden daha bilgiliyim" konuşması yapıyorsun.İyi eğlenceler kardeşim.
Valla sen çok boş yapıyorsun işine gelmeyen her şey le çok vakit geçiriyorsun başörtüde doktor kapalıydı bakmadı diyorsun ırkçılık konusunda Kürtler le vakit geçirdim diyorsun bu hayatta çok Kral Kürt te tandım vatansız Kürt te tanıdım Kürtler ırkıçıysa Kürtler bu ülkeye zarar veriyor sa sizin mantığınıza göre şuan TSK lerdine %25-%30 Kürt asılı insan var şuan ki dönemi saymasak bile Kurtuluş savaşında Çanakkale cephesinde Kürtlerin bu ülkeye çok katkısı olmuştur ama nedense sen hep ters düşünceDaha doğru düzgün Türkçe yazmayı bilmiyorsun, geliyorsun bana "Ben senden daha bilgiliyim" konuşması yapıyorsun.İyi eğlenceler kardeşim.
Yaw hocam şu adamla uğraşma Boşver deymezParantezi'de Okumadin degil mi ? DGDFSHSDFGJSFGJFSJ
Ayrica Parantez icinde Yazdigim seyi gectim Bir konuda Bilgili olmakla turkceyi Kurallara uyarak yazmanin bir alakasida yok bilin diye soyliyeyim dedim