aula f75 geliyor hissediyorumBeyler ışıklı sessiz çalışan klavye arıyorum mekanik olup olmaması önemli değil mümkün olduğunca sessiz çalışması yeterli bütçe 2000 k ya kadar
aulayı yapıştır geç şimdi herkes gelir aula aula der zaten kimse başka klavye bilmiyoBeyler ışıklı sessiz çalışan klavye arıyorum mekanik olup olmaması önemli değil mümkün olduğunca sessiz çalışması yeterli bütçe 2000 k ya kadar
aula f75 geliyor hissediyorum
Sahibinden de 1300-1400 gibi fiyatlardan başlıyor. TR'de başka satışı yok. Temu üzerinden 900 civarına geliyor. Şu an sadece beyaz var o da arada sırada bitip tekrar stoğa giriyor.kankam tr satışı varmı yoksa temuz varmı yurt dışımı
Yurtdışı hocam bi tane al f75 kredi iadesi yapıyor 1 hafta onu topla bi tanede kupon çöz bi tane daha al yedek olarak tepe tepe kullan. Tavsiye ederim gerçekten.kankam tr satışı varmı yoksa temuz varmı yurt dışımı
Kupon nasıl toplanıyor?Yurtdışı hocam bi tane al f75 kredi iadesi yapıyor 1 hafta onu topla bi tanede kupon çöz bi tane daha al yedek olarak tepe tepe kullan. Tavsiye ederim gerçekten.
havit kb885l diyebilirimBeyler ışıklı sessiz çalışan klavye arıyorum mekanik olup olmaması önemli değil mümkün olduğunca sessiz çalışması yeterli bütçe 2000 k ya kadar
kablolu tek sıkıntısı ama numpad vb. var 1.5 gibi fiyatı var diye hatırlıyorum kablosuz derken aula isminden sıkıldım diğer kullandığım klavyelere bakayımhavit kb885l diyebilirim
Hocam kargoda hareket 4-5 günden fazla olmayınca veriyorlar müşteri hizmetlerinden biraz şans işi kupon bulabilsem bende alıcamKupon nasıl toplanıyor?