benim bildiğim kadarıyla devlet bu meslekte atama baya azAmacın devlete atanmaksa hangi Üniversite'yi okuduğunun bir önemi yok İstanbul gibi büyükşehirlerde okuyacağına Hatay'da oku bir şey kaybetmezsin aksine çok şey kazanırsın
itü sağlamdır yaDeniz ulaştırma ve işletme mühendisliği okumak istiyorum en yakın üniversite de bu sizce okunur mu? Okuyan varsa da yorumlarını almak isterim.
gemi mühendisi degil zabit,uzun yol kaptanı olmak istiyorum ama malesef o kadar iyi üniversiteleri tutturamamGemi mühendisi bi itü ve ytüde okunur iş bulman zor olur özellikle İstanbul gibi büyükşehirlerde
kaptan olmak istiyorsan yaz gitsin o zamangemi mühendisi degil zabit,uzun yol kaptanı olmak istiyorum ama malesef o kadar iyi üniversiteleri tutturamam
itü zaten ayrı bi seviye . diger ikisi gene 120k civarındalar . oda biraz zorkanka tanıdığım 1. kaptan bize 3 üni önerdi itü , katü , piri reis ya da 9 eylül demişti hatırlamıyom bu 3 ünide oku şirketler bu 3 üniden mezunları seçiyor yani iş bulma olasılığın daha yüksek
ama işe gelince bi hayatın yoksa yapılacak iş yoksa sevilecek bir iş değil
iskenderunda yaşayan biri olarakDeniz ulaştırma ve işletme mühendisliği okumak istiyorum en yakın üniversite de bu sizce okunur mu? Okuyan varsa da yorumlarını almak isterim.
iskender ucuz muiskenderunda yaşayan biri olarak
yılın 8 ayı berbat bir kent diyebilirim
halkı temiz değil
okul ortamları kötü
şehirleşme yok denecek gibi bir şey
genel olarak iskenderun güzel bir şehir değil
ve sanayi den kaynaklı havası aşırı kirli ve tozlu