İşlemci aşırı ısınıyor

Foruma katılma tarihim gözüküyor hayatımda hiç bir foruma katılıp herhangi bir konu açmadım burada gelip boş yorum kasacağınıza eğer gerçekten yardım etmek için burada olsanız daha düzgün bir şekilde yorum yapabilirdiniz cevap vermeyeceğinizi söylüyorsunuz zaten bu tavır ile iletişim kurmaya çalışan birinden yardım istemem teşekkür ederim iyi günler size.
ama soğutucunu yazmayı biliyorsun knk işlemcin ne
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

i7 7700k 4.2 ghz
normal bence 120mm sıvı soğutmaya göre önceden ısınıyormuydu ?

Termal macun sürülü mü? 7700K da aşırı ısınma problemi vardı, soğutucu yetersiz geliyor olabilir.
Termal macun yeniledim bu zamana kadar bir ısınma problemi yaşamadım son 1 aydır bilgisayarı açtığım anda ısı değerleri 60-70 derece de başlıyordu.

Termal macun yeniledim bu zamana kadar bir ısınma problemi yaşamadım son 1 aydır bilgisayarı açtığım anda ısı değerleri 60-70 derece de başlıyordu.
Macunu nasıl bir katmanda yaydınız ve O.C işlemci yaptınız mı?

normal overclock yaptınız mı ?

Spatula benzeri bir aparat yardımı ile her yere eşit şekilde dağıtarak düzledim ve O.C işlemi hiç yapmadım.
Allah allah, ihtimallerden biri macunu fazla sürmüş olabilirsiniz, soğutucuyu tam takamamış olaiblirsiniz veya soğutucu yetersiz geliyor.

Geri