Shourd
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,881
Yani keşke görseydim konu açtıysanız 7500f fln daha iyi olurdu işlemciniz kötü değil sadece ölü yatırım yani alınmazbende en uyumlu diye tek tek toplamıştım
Yani keşke görseydim konu açtıysanız 7500f fln daha iyi olurdu işlemciniz kötü değil sadece ölü yatırım yani alınmazbende en uyumlu diye tek tek toplamıştım
14600k taksam genemi ölü yatırımYani keşke görseydim konu açtıysanız 7500f fln daha iyi olurdu işlemciniz kötü değil sadece ölü yatırım yani alınmaz
Yok dostum yanlış anladın iyi yada kötü olduğundan değil işlemci geleceği yok yani örneğin yeni nesil çıkacak geçmek için anakart değişeceksiniz sırfi zarar14600k taksam genemi ölü yatırım
yahu ben anlamıyorm zaten ben 14600k taksam bana yyıllarca yetecek o zamana kadar kaç soket değişir kim bilirYok dostum yanlış anladın iyi yada kötü olduğundan değil işlemci geleceği yok yani örneğin yeni nesil çıkacak geçmek için anakart değişeceksiniz sırfi zarar
Yani size yeticekre ilerde satmak isterseniz sıkıntı olucak insanlar yeni soketlere geçicek bu işlemcide eski soket dite sıkıntı yani özgürlük yokyahu ben anlamıyorm zaten ben 14600k taksam bana yyıllarca yetecek o zamana kadar kaç soket değişir kim bilir
i7 var i9 var bana yıllarca yeter zaten belli bi süre sonra her türlü anakart değişeceksin amd içinde böyle intel içindeYani size yeticekre ilerde satmak isterseniz sıkıntı olucak insanlar yeni soketlere geçicek bu işlemcide eski soket dite sıkıntı yani özgürlük yok
Yani amd için öyle değil aslında i7 var diyorsunuz mes la am4 te 2700x ile 5800x3d arasında uçurum var öyle bişi değişmek zorunda kalmadı kaç yıldır kulanıyorlar gibii7 var i9 var bana yıllarca yeter zaten belli bi süre sonra her türlü anakart değişeceksin amd içinde böyle intel içinde
Hayır yapmıyor her şey optimize şekilde çalışıyorişlemci ekran kartına darboğazmı yapıyor
şu an ben 14600k alsam beni ne kadar götürürYani amd için öyle değil aslında i7 var diyorsunuz mes la am4 te 2700x ile 5800x3d arasında uçurum var öyle bişi değişmek zorunda kalmadı kaç yıldır kulanıyorlar gibi
Uzun süre götürür 3-4 yıl gider kulanınınıza bağlışu an ben 14600k alsam beni ne kadar götürür
4 yıl sonra i7 var i9 var onu geçtim amd tarafında yeni sokete geçer zaten o zamana kadarUzun süre götürür 3-4 yıl gider kulanınınıza bağlı
Abartıüım falan yok bro 7500f ve 5070 videolarında 1080 p de hiç bir sıkıntı yok eeee 14400f de 7500f gücünde olduğana göreSorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Abart dostum 2k en sağlıklıısı bu sisteme