bir tek peerless assassin var phantom sprit ile çok fark yok onu alın benceAtabilceğiniz soğutma önerisi var mı ucuz?
yok sıkıntı olmazUcuz kaçıp sıkıntı çıkarmaz eminiz dimi?
Phantom spirit frost commanderdan ucuz performans farkı da az o yüzden dedim.Hocam TR Frost Commander 7800x3d'yi oyunlarda max 71-72 dereceye kadar tutuyordu sanırım. Bence yeterli. Phantom Spirit de 1-2 derece oynar herhalde veya aynıdır.
14900k kullanmadığın için peerless assassin yeterli olurÇünkü 3000 4000 diyolardı iyi soğutmalara
Aynen. İkiside olabilir ama Phantom daha fazla avantajlı.Phantom spirit frost commanderdan ucuz performans farkı da az o yüzden dedim.
13900K yı %100 yükte max 93 derecede tutuyordu Phantom Spirit.14900k kullanmadığın için peerless assassin yeterli olur
Zaten öyle, arkadaş sadece sana anlatmak istemiş.Ama 7800x3d en iyi oyun işlemcisi demişlerdi
öyle zaten 14900k gereksiz ısınıyor o yüzden dedim peerless assassin al rahatına bak senAma 7800x3d en iyi oyun işlemcisi demişlerdi
pearless assassin çoğu 240 sıvı soğutuculardan daha iyi bir soğutucu sana kim diyor bunları yok anakart işlemciyi soğutur yok hava soğutma yeterli olmazBaktımda buna hava soğutucusu demişler hava soğutucu nası soğutsun işlemciyi