Peerless Assain, Phantom spirit gibi kaliteli hava soğutmalar tüm (belki 1-2 istisna vardır) 240mm hatta 280mm sıvı soğutuculardan daha iyi soğutuyor, daha sessiz ve daha uzun ömürlü. 360mm olanların yarısından fazlası da dandik olduğu için yine kule tipi daha iyi. 360mm alacaksan en az 4k para harcaman gerekir ve daha kısa ömürlü olur kule tipine göreBaktımda buna hava soğutucusu demişler hava soğutucu nası soğutsun işlemciyi
https://www.akakce.com/islemci-sogu...ost-commander-140-siyah-fiyati,277749970.html Şunu alın kafanız rahat olur.7800x3d işlemcim var. Asus x670p csm anakartım var. Anakart iyi o yüzden thermal peerles 120 se yeterli olur dediler. Sizce öyle mi?
Galax çok daha iyi şuan.Peki palit mi galax mı alıyım ekran kartını
Jalanslaba yav sakin çıkartmana gerek yok sen öğren onlara öğret. Benim çevremde intel işlemcilerin ve nvidia ekran kartlarının her zaman amdden üstün mükemmel olduğunu söyleyen insanlar var onlara katlanıyorum öğretmeye çalışıyorum. Sonuçta birbirimize öğretmezsek hep öyle bilirler. Sen arkadaşlarını foruma çağırsanaArkadaşlarım, çıkartmalı mıyım hayatımdan?
Galax daha iyi ama link atsan daha iyi olur. Palit de kötü değil haberin olsun sadece Galax daha iyiPeki palit mi galax mı alıyım ekran kartını
palit mi galax mı yok hangisinin soğutması iyi ise onu al link atPeki palit mi galax mı alıyım ekran kartını
Anladım sağolunJalanslaba yav sakin çıkartmana gerek yok sen öğren onlara öğret. Benim çevremde intel işlemcilerin ve nvidia ekran kartlarının her zaman amdden üstün mükemmel olduğunu söyleyen insanlar var onlara katlanıyorum öğretmeye çalışıyorum. Sonuçta birbirimize öğretmezsek hep öyle bilirler. Sen arkadaşlarını foruma çağırsana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Galax daha iyi ama link atsan daha iyi olur. Palit de kötü değil haberin olsun sadece Galax daha iyi
palit mi galax mı yok hangisinin soğutması iyi ise onu al link at
palitin modeli nedir onuda yazarsanızAnladım sağolun
Palitinki hazır sistemdeGalax RTX 4070 TI Super EX Gamer 1-Click OC 47UZM6MD9BUP 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 4070 TI Super EX Gamer 1-Click OC 47UZM6MD9BUP 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 4070 TI Super EX Gamer 1-Click OC 47UZM6MD9BUP 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 33.506,68 TL'den başlayan fırsatları...www.akakce.com
hangisi ucuz ise onu al çok bir fark yok galax birazda şatafatlı 500 400tl falan fiyat farkı varsa onuda alabilirsin daha fazla ise değmezPalit rtx 4070 ti super jetstream
Bunu al bence. Rica ederimAnladım sağolun
Palitinki hazır sistemdeGalax RTX 4070 TI Super EX Gamer 1-Click OC 47UZM6MD9BUP 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 4070 TI Super EX Gamer 1-Click OC 47UZM6MD9BUP 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 4070 TI Super EX Gamer 1-Click OC 47UZM6MD9BUP 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 33.506,68 TL'den başlayan fırsatları...www.akakce.com
Bence alınmaz kasa dandik gibi onun yerine bütçeyi az arttırıp daha düzgün mesh bir kasa + rajintek 850w psu alabilirsin. Biraz beklersen link atarımSon bi sorum daha olucak. 7800x3d, rtx 4070tis, lexar ares6000mhz30cl, msi pro b650pwifi, samsung990pro, peerles asasin bunlar sistemim. Vento vg4200s olur mu kasa olarak? @LoserIl
@codcubiri @Shoto
Son bi sorum daha olucak. 7800x3d, rtx 4070tis, lexar ares6000mhz30cl, msi pro b650pwifi, samsung990pro, peerles asasin bunlar sistemim. Vento vg4200s olur mu kasa olarak? @LoserIl
@codcubiri @Shoto
Psu: https://www.teknobiyotik.com/donani...x-guc-kaynagi-rj-0r30b00007.html#!prettyPhotoBence alınmaz kasa dandik gibi onun yerine bütçeyi az arttırıp daha düzgün mesh bir kasa + rajintek 850w psu alabilirsin. Biraz beklersen link atarım