Neler Yeni

İşlemci Sağlığı öğrenme

SAKAL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha-Gözübüyük
Selamun aleykum ;

İşlemcinin sağlığı ile ilgili bilgileri öğrenebileceğim program v.s var mıdır ? işlemci değiştirdim ama sanki yinede biraz donma kasma yapıyor acaba aldığım 2. el işlemci o kadarda iyi durumda değil miydi ?

Rx 5700Xt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
FurkanEfeNar
Msı afterburner. Ama keşke alırken OCCT ve Furmark testleri yapsaydınız. Full sisteminizi ve donma kasma yaptığı yerleri söylerseniz daha iyi olur. (Pardon Sıcaklık diye okudum.)

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Selamun aleykum ;

İşlemcinin sağlığı ile ilgili bilgileri öğrenebileceğim program v.s var mıdır ? işlemci değiştirdim ama sanki yinede biraz donma kasma yapıyor acaba aldığım 2. el işlemci o kadarda iyi durumda değil miydi ?

İşlemcinin sağlığını göremessin sadece sıcaklık ve kullanım değerlerini falan görebilrisin.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Selamun aleykum ;

İşlemci sağlığı ne ya?

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
İşlemcileri öyle kolayca bozamazsın. 20 yıllık işlemciler bile var.

SAKAL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha-Gözübüyük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Msı afterburner. Ama keşke alırken OCCT ve Furmark testleri yapsaydınız. Full sisteminizi ve donma kasma yaptığı yerleri söylerseniz daha iyi olur.
Sistemin eski bir sistem bir kaç parça değiştirdim sadece şöyle;

Anakart:Foxconn g31mxp
ramler:2*2=4gb DDR2 667 mhz
ekran kartı:ATI radeon HD 6570 2 gb
işlemci:İntel core2 Quad9400

Donma yaptığı yerler ise mesele arkada bir program çalışıyor bende tarayıcıda geziyorum ama donma ve kasma yapıyor tarayıcı ekran hemen gelmiyor v.s yeni sekme açıyorum 5 snde falan geliyor gibi

Rx 5700Xt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
FurkanEfeNar
Sistemin eski bir sistem bir kaç parça değiştirdim sadece şöyle;

Anakart:Foxconn g31mxp
ramler:2*2=4gb DDR2 667 mhz
ekran kartı:ATI radeon HD 6570 2 gb
işlemci:İntel core2 Quad9400

Donma yaptığı yerler ise mesele arkada bir program çalışıyor bende tarayıcıda geziyorum ama donma ve kasma yapıyor tarayıcı ekran hemen gelmiyor v.s yeni sekme açıyorum 5 snde falan geliyor gibi

Ram inin Mhz i ve kendisi düşük. Win 10 kullanıyorsan 8 E falan geç.

Top Bottom