Yardım İşlemci sıcaklığı 83 derece fazla mı?

reis bence kasa kötü fanlar kötü kasa çok küçük fanlar kalitesiz sana bunları aldığın para ile daha ucuz ve çok daha kaliteli bir sistem dizilirdi hem de sıvı soğutmalı

Kule tipi sanki işlemciye kısmi temas ediyor gibi . Söküp bakmanızı öneririm
Kontrol edeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla bende kullandım normal derim neden phantom spirit ile o işlemci bende de 78 80 85 dereceydi serin kullanamıyorum diye 360mm sıvı soğutma aldım 45 60 derece şuan :D

bu arada senin soğutucu hakka ulaşmış yamulmuş o soğutucu
Sıvı soğutma linkini atabilir misiniz bende alabilirim o zaman

valla bende kullandım normal derim neden phantom spirit ile o işlemci bende de 78 80 85 dereceydi serin kullanamıyorum diye 360mm sıvı soğutma aldım 45 60 derece şuan :D

bu arada senin soğutucu hakka ulaşmış yamulmuş o soğutucu
PS + CO -30la 50 - 75 arası tutabiliyorum yüksek grafikli oyunlarda 65 70i görüyor 7500f

PS + CO -30la 50 - 75 arası tutabiliyorum yüksek grafikli oyunlarda 65 70i görüyor 7500f
banda bi tı akabrılıyor gibi geldi elemanlar bi ara phantop sipirt ile 7800x3d falan kullanıyorlardı ciddi olmayan sıcaklıklarda.
bu hava soğut maları 7500f 7600 gibi işlemcileri çok rahat kullanır gibi me geliyor

banda bi tı akabrılıyor gibi geldi elemanlar bi ara phantop sipirt ile 7800x3d falan kullanıyorlardı ciddi olmayan sıcaklıklarda.
bu hava soğut maları 7500f 7600 gibi işlemcileri çok rahat kullanır gibi me geliyor
abartacak bir şey yok git eski konularıma bak 4 farklı macunla denedim aynı sıcaklıklar mx4 mx6 tf7 thermalgrizly hydro

87 88 gördüğüde oluyordu zar zor 70 78 80 lerde tuttum ayar yaparak

abartacak bir şey yok git eski konularıma bak 4 farklı macunla denedim aynı sıcaklıklar mx4 mx6 tf7 thermalgrizly hydro

87 88 gördüğüde oluyordu zar zor 70 78 80 lerde tuttum ayar yaparak
co -30 vererek gayet rahat tutabiliyorum 7500f ve 7600de saçma bir ısınma var default bırakınca mx4 var üstünde

Vidaları kontrol edeyim

Kontrol edeceğim

Ekran kartını ben taktım. Kule tipi takılı geldi

Termal macunlarla ilgili çok bilgim yok öneri var mı? Ne kullanabilirim?
Ben Arctic Mx-4 kullanıyorum. İdare ediyor. 8 gramlık olanı indirimden almıştım uzun süre gider öneririm. Playstation 4 te de kullandım harika sonuç verdi.

Hocam durumunuz nasıl bilemem ama çok iyi de olsa sıvı soğutma önermem. O işlemci için değmez. Ryzen 9 alırsanız belki gerekebilir.
80 derece normal. Macun değiştirirseniz temmuzda bile 80 lerde kullanırsınız.

ben de 7800x3d var boşta 35 40 derece render yapıyorum en fazla 65 67 dereceye cıkıyor oradan referans olarak sen hesap at bir de hala düzeltmedin mi hava soğutucuyu bir şey değişti mi?

İncehesap derhal kule tipi soğutucuları demınte göndermeyi alışkanlık haline getirmesi lazım kaç oldu bu.. soğutucu hasar almış gibi görünüyor

Kontrol edeceğim

Ya gözünüzü seveyim saçmalamayın, 65w tdp'ye sahip işlemci 7600. Senin soğutucuyu bilmiyorum ama bırakın phantom spirit peerless asasini, Assassin king bile buz gibi soğutur o işlemciyi, ki soğutuyor. 7500f+Assassin king var bende de. En ağır oyunlarda 60 derece. Senin soğutucun yamulmuş. Yeni bir soğutucu al 900₺'ye tamam.

Yok biri Phantom Spirit ile 85 dereceleri görüyormuş, yok diğeri termal macun değiştirirsen 5 derece düşermiş. Adamın soğutucusu yamuk, ne termal macunu.
Birileri şunlara dur demeli. 65W işlemcinin içinden geçer phantom spirit. Sen monte edememişsin, gidip sıvı soğutma almışsın. Yapma,gerek yok, adamı yanlış yönlendirme.

Son düzenleme:
Kontrol edeceğim

1580 TL artic duo 36 var al geç 7800x3d ile mx6 macun le kullanıyorum boşta 18-25 oyunda 55-65 tam yükte 71 üstü görmedim.Dandik 240m soğutuclar 2500TL 'den başlıyor o işlemciyle benden daha düşük ısı değerleri alırsın. Ya da tekrar montaj yap ne olsa da 65 üstü görmemen lazım bu ekipmanla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,717
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri