Hocam macun değişimi ve temizlik yapın.Herkese selamlar,işlemci sıcaklığımı öğrenmek için valoranta girdim ve işlemcim 91 dereceydi.İşlemcim i5 1135G7 eğer çok fazla ise ne yapmam lazım?
Yardım ederseniz çok sevinirim.
Biosu default ayarlara getir sorun duzeltmek mumkunmu hocam mesela 1.450v veriyor anakart islemciye normal bu voltajda bu sicaklik 1.32v falan olmasi gerekHocam macun değişimi ve temizlik yapın.
core boost performance ı kapatabilirsin.Herkese selamlar,işlemci sıcaklığımı öğrenmek için valoranta girdim ve işlemcim 91 dereceydi.İşlemcim i5 1135G7 eğer çok fazla ise ne yapmam lazım?
Sucuk pişer kanka kullanma bu şekilHerkese selamlar,işlemci sıcaklığımı öğrenmek için valoranta girdim ve işlemcim 91 dereceydi.İşlemcim i5 1135G7 eğer çok fazla ise ne yapmam lazım?
Macunu değiştirebilirsin,bilgisayarı temizleyebilirsin,Soğutucu alabilirsin.Herkese selamlar,işlemci sıcaklığımı öğrenmek için valoranta girdim ve işlemcim 91 dereceydi.İşlemcim i5 1135G7 eğer çok fazla ise ne yapmam lazım?
Macun değiştir eğer hala devam ediyse hava veya sıvı soğutma al.Herkese selamlar,işlemci sıcaklığımı öğrenmek için valoranta girdim ve işlemcim 91 dereceydi.İşlemcim i5 1135G7 eğer çok fazla ise ne yapmam lazım?