- Reaksiyon skoru
- 328
uygulamasız yapabilirmişim sanırım ama anlamadım görev yöneticisinde de gözükmüyo tavsiyeniz varmı?
hw monitör speccy gibi programları kullanabilirsinuygulamasız yapabilirmişim sanırım ama anlamadım görev yöneticisinde de gözükmüyo tavsiyeniz varmı?
daha kolay uygulamasız bakarım diye söylemiştim kn şimdi indiririm amd driver ve sıcaklık ölçmek için herhangi bir uygulamauygulama kullanmaktan neden çekiniyorsunuz ki?
6-7 saattir pc çalışıyo uygulamalar indi bi 20 dk de fortnite girdim baktım fps işlemci sıcaklığı 43 iyi mi? termal macun aklımda kalmıştıuygulama kullanmaktan neden çekiniyorsunuz ki?
gayet iyi de stress testi yapabilirsiniz düzgün sonuçlar için6-7 saattir pc çalışıyo uygulamalar indi bi 20 dk de fortnite girdim baktım fps işlemci sıcaklığı 43 iyi mi? termal macun aklımda kalmıştı
stress testide yaparım.Termal macun sürerken foto attım seninki çok katı falan dediler.Bir sıkıntı olsa 43 olmaz herhaldegayet iyi de stress testi yapabilirsiniz düzgün sonuçlar için
birde benim ne indirmem lazım daha şu videodakine gerek varmıstress testide yaparım.Termal macun sürerken foto attım seninki çok katı falan dediler.Bir sıkıntı olsa 43 olmaz herhalde
gayet iyi sıcaklıkstress testide yaparım.Termal macun sürerken foto attım seninki çok katı falan dediler.Bir sıkıntı olsa 43 olmaz herhalde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
birde benim ne indirmem lazım daha şu videodakine gerek varmı
İndir Hwmonitör tüm sıcaklıkları ve voltajları gör kanka çok uğraşma
hw monitör speccy gibi programları kullanabilirsin