- Bütçe
- 1700
Akradaşlar merhaba, yakın zamanda R5 7500 F aldım sonrasında işlemcim 90 derecelere kadar çıktı Yeni bir soğutucu almak istiyorum fakat sıvı olmasına gerek yok RGB güzel olur fakat şart değil önerilerinizi bekliyorum.
Akradaşlar merhaba, yakın zamanda R5 7500 F aldım sonrasında işlemcim 90 derecelere kadar çıktı Yeni bir soğutucu almak istiyorum fakat sıvı olmasına gerek yok RGB güzel olur fakat şart değil önerilerinizi bekliyorum.
Bu soğutucular sıvı soğutmanın yerini tutuyor mu artık?Thermalright Peerless Assassin 120 SE WHITE ARGB TL-C12CW-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Beyaz Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Peerless Assassin 120 SE WHITE ARGB, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar.www.gaming.gen.tr
Genel olarak evet. 240m çoğu sıvı soğutucudan çok daha iyi performansa sahip.Bu soğutucular sıvı soğutmanın yerini tutuyor mu artık?
Thermal Right peerles Assasin 120 SE alabilirsiniz hocam.Akradaşlar merhaba, yakın zamanda R5 7500 F aldım sonrasında işlemcim 90 derecelere kadar çıktı Yeni bir soğutucu almak istiyorum fakat sıvı olmasına gerek yok RGB güzel olur fakat şart değil önerilerinizi bekliyorum.