Neler Yeni

İşlemcim bi garip çalışıyo

Berk27TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berk Özyürek
oyun oynarken kullanım 30-40 iken bir anda 90 falan oluyo kullanım arttığında drop ve aşırı fps kaybı yaşıyorum yardım

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Tuğra

Berk27TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berk Özyürek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam garip çalışıyor derken? Biraz açıklayabilirmisiniz?
oyunumu oynarken bir anda takılıyor işlemci kullanımı 60 oluyor birkaç saniye sonra takılıyor 1-2 saniyeliğine kullanım 98 falan oluyor sonra geri düzeliyor. Arkada hiçbir uygulama çalışmıyor bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

işte drop yiyiormuş işlemci kullanımı artıp azalıyormuş ben öyle anladım
evet öyle

QSpammer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
E
oyunumu oynarken bir anda takılıyor işlemci kullanımı 60 oluyor birkaç saniye sonra takılıyor 1-2 saniyeliğine kullanım 98 falan oluyor sonra geri düzeliyor. Arkada hiçbir uygulama çalışmıyor bu arada
Hocam Ekran kartınza darboğaz yapmadığından emin misiniz?

QSpammer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
E

evet öyle

Hocam kullandığınız Cpu'nun sıcaklığına dikkat edin, Epeyde yazdığına göre 57C Dayanabildiği sıcaklıkmış. Cpu kötü değil fakat sıcaklık dayanıklığı çok düşük, 57 dereceyi oyunlarda rahatlıkla geçebileceğiniz için olabilir.

Berk27TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berk Özyürek
Hocam kullandığınız Cpu'nun sıcaklığına dikkat edin, Epeyde yazdığına göre 57 Dayanabildiği sıcaklıkmış. Cpu kötü değil fakat sıcaklık dayanıklığı çok düşük, 57 dereceyi oyunlarda rahatlıkla geçebileceğiniz için olabilir.
ama kısa süre önce başladı bu olay ayrıca 57 derece sıcaklık bırak sıvı soğutmayı likit nitrojen ile anca yapabilirsin 220TDP watt değeri hakkında konuşuyoruz burda

ama kısa süre önce başladı bu olay ayrıca 57 derece sıcaklık bırak sıvı soğutmayı likit nitrojen ile anca yapabilirsin 220TDP watt değeri hakkında konuşuyoruz burda
@QSpammer

QSpammer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
E
Hocam 57 derece Bunun Performans kaybının başlama dercesi, Her sıcaklık artışında Performans düşmekte.
Önceden bu oyunu oynuyormuydunuz?

Yani Sıcaklık sıçraması olduğunda Performans da sıçramalar oluyor

Berk27TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berk Özyürek
Hocam 57 derece Bunun Performans kaybının başlama dercesi, Her sıcaklık artışında Performans düşmekte.
Önceden bu oyunu oynuyormuydunuz?

Yani Sıcaklık sıçraması olduğunda Performans da sıçramalar oluyor
önceden evet oynuyordum ve böyle şeyler olmuyordu emin misiniz? Eğer eminseniz, nasıl downclock yapabilirim? @QSpammer

Top Bottom