Hocam garip çalışıyor derken? Biraz açıklayabilirmisiniz?
işte drop yiyiormuş işlemci kullanımı artıp azalıyormuş ben öyle anladımHocam garip çalışıyor derken? Biraz açıklayabilirmisiniz?
oyunumu oynarken bir anda takılıyor işlemci kullanımı 60 oluyor birkaç saniye sonra takılıyor 1-2 saniyeliğine kullanım 98 falan oluyor sonra geri düzeliyor. Arkada hiçbir uygulama çalışmıyor bu aradaHocam garip çalışıyor derken? Biraz açıklayabilirmisiniz?
evet öyleişte drop yiyiormuş işlemci kullanımı artıp azalıyormuş ben öyle anladım
Hocam Ekran kartınza darboğaz yapmadığından emin misiniz?oyunumu oynarken bir anda takılıyor işlemci kullanımı 60 oluyor birkaç saniye sonra takılıyor 1-2 saniyeliğine kullanım 98 falan oluyor sonra geri düzeliyor. Arkada hiçbir uygulama çalışmıyor bu arada
oyunumu oynarken bir anda takılıyor işlemci kullanımı 60 oluyor birkaç saniye sonra takılıyor 1-2 saniyeliğine kullanım 98 falan oluyor sonra geri düzeliyor. Arkada hiçbir uygulama çalışmıyor bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet öyle
ama kısa süre önce başladı bu olay ayrıca 57 derece sıcaklık bırak sıvı soğutmayı likit nitrojen ile anca yapabilirsin 220TDP watt değeri hakkında konuşuyoruz burdaHocam kullandığınız Cpu'nun sıcaklığına dikkat edin, Epeyde yazdığına göre 57 Dayanabildiği sıcaklıkmış. Cpu kötü değil fakat sıcaklık dayanıklığı çok düşük, 57 dereceyi oyunlarda rahatlıkla geçebileceğiniz için olabilir.
@QSpammerama kısa süre önce başladı bu olay ayrıca 57 derece sıcaklık bırak sıvı soğutmayı likit nitrojen ile anca yapabilirsin 220TDP watt değeri hakkında konuşuyoruz burda
Hocam 57 derece Bunun Performans kaybının başlama dercesi, Her sıcaklık artışında Performans düşmekte.ama kısa süre önce başladı bu olay ayrıca 57 derece sıcaklık bırak sıvı soğutmayı likit nitrojen ile anca yapabilirsin 220TDP watt değeri hakkında konuşuyoruz burda
önceden evet oynuyordum ve böyle şeyler olmuyordu emin misiniz? Eğer eminseniz, nasıl downclock yapabilirim? @QSpammerHocam 57 derece Bunun Performans kaybının başlama dercesi, Her sıcaklık artışında Performans düşmekte.
Önceden bu oyunu oynuyormuydunuz?
Yani Sıcaklık sıçraması olduğunda Performans da sıçramalar oluyor
Hocam Önceden oynarken herhangi bir ayar veya başka bir şey yaptınızmı, Hocam Ben hiçbir zaman Overclock yada Downclock yapmadım, Bu konuda bilgisizim.önceden evet oynuyordum ve böyle şeyler olmuyordu emin misiniz? Eğer eminseniz, nasıl downclock yapabilirim?