- Reaksiyon skoru
- 33
- Konu Sahibi Konu Sahibi
5 ayHocam format atmayı biliyorsanız format Atın
Post automatically merged:
Birde sistemi alalı ne kadar oldu
5 ayHocam format atmayı biliyorsanız format Atın
Post automatically merged:
Birde sistemi alalı ne kadar oldu
Ne yaptında 97 derece gördün evde peteği kapatıp işlemciylemi ısındınız5600x kullanıyorum 97 derece görmüşlüğü var
O çok kuvvetli hocam, o 120 görse yine baştacı. Bunda değişik bir şey var boşta 60 derece zaten.5600x kullanıyorum 97 derece görmüşlüğü var
Windows defenderda tarayın hocam silmezse eğer format atın
Geçici olarak CPU Core Boostu devre dışı bırakabilirsin. İşlemci macununu yenile fanı temizle. Stok soğutucu varsa onu değiştir.Normalde 45 57 derecelerde olan işlemcim oyun acıkken şimde her şey kapalı oldugu halde 70 derece yardım edin r5 3600
anlamadım dying light 1 de gördü bide bunu valorantta 90 dereceyi 1 kere gördüNe yaptında 97 derece gördün evde peteği kapatıp işlemciylemi ısındınız
Knk virüs var pc deGeçici olarak CPU Core Boostu devre dışı bırakabilirsin. İşlemci macununu yenile fanı temizle. Stok soğutucu varsa onu değiştir.
Beyler ben neNe yaptında 97 derece gördün evde peteği kapatıp işlemciylemi ısındınız
Daha 5 ay oldu alalı bir doaya var silinmiyorGeçici olarak CPU Core Boostu devre dışı bırakabilirsin. İşlemci macununu yenile fanı temizle. Stok soğutucu varsa onu değiştir.
Bende 5600 alacağım o kadar görürmü hocam ekran kartı asus tuf Gaming 3060 v2 oc edition olacakanlamadım dying light 1 de gördü bide bunu valorantta 90 dereceyi 1 kere gördü
Görev yöneticisinden fotoğraf atar mısın?Beyler ben ne
Daha 5 ay oldu alalı bir doaya var silinmiyor
ya reis kaş kere dicem defender ile tam tarama yap artıkBeyler ben ne
Daha 5 ay oldu alalı bir doaya var silinmiyor
5600 de ısınıyor 85 dereceyi işlemci yiyen valorant gibi oyunlarda görür fakat 90 a çıkmaz büyük ihtimalleBende 5600 alacağım o kadar görürmü hocam ekran kartı asus tuf Gaming 3060 v2 oc edition olacak
Yapıyor zatenya reis kaş kere dicem defender ile tam tarama yap artık
Hocam en kötü ihtimal formatla kafayı yersin yoksa böyleYapıyor zaten