- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu videodaki gibi uçlu kalemle yapsam olmaz mı?Amman diyeyim işte o zaman pini kırarsın cımbızla filan uğraşma sakın
Bu videodaki gibi uçlu kalemle yapsam olmaz mı?Amman diyeyim işte o zaman pini kırarsın cımbızla filan uğraşma sakın
Olur ama fazla bastırmaman lazım . Çokta güç uygulamaBu videodaki gibi uçlu kalemle yapsam olmaz mı?
Telefonla zoomlayarak hafif hafif yapmayı deneyeceğim akşam. Baktım yapamıyorum fazla uğraşmam.Olur ama fazla bastırmaman lazım . Çokta güç uygulama
Teşekkür ederim. Umarım güzel haberlerle dönerim akşamGeçmiş olsun dostum
Benim korkum da o zaten hocam, çok dikkatli olmaya çalışacağım baktım olmuyor sağlam bir bilgisayarcı bulmaya çalışırım.Dıkkatlı ol dostum kalıcı hasar bırakabılırsın
Ben sizin yerinizde olsam bilgisayarcı ya götürürdüm.Telefonla zoomlayarak hafif hafif yapmayı deneyeceğim akşam. Baktım yapamıyorum fazla uğraşmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim. Umarım güzel haberlerle dönerim akşam
Keşke tanıdığım düzgün bir bilgisayarcı olsa da götürsemBen sizin yerinizde olsam bilgisayarcı ya götürürdüm.
herkese pcnızı vermeyınız ıcınde degısıklıkler yapabılıyorlar dıkkat edınBenim korkum da o zaten hocam, çok dikkatli olmaya çalışacağım baktım olmuyor sağlam bir bilgisayarcı bulmaya çalışırım.
Başında dururum zaten yaparken, umarım öyle bir şeye gerek kalmadan kendim düzeltebilirim.herkese pcnızı vermeyınız ıcınde degısıklıkler yapabılıyorlar dıkkat edın
Umarım fakat lutfen dıkkat edın mınık hata buyuk sorunlar dogurabılırBaşında dururum zaten yaparken, umarım öyle bir şeye gerek kalmadan kendim düzeltebilirim.
Tornavidayla denemek bayağı cesaret gerektirir, helal olsun valla ona. Ben kalem ile deneyeceğim bakalım.Aynısı benim biraderin başına geldi düz uçlu tornavida ile kendisi düzeltti.Panik heyecan yapmadan kendinde düzeltebilirsin ellerini titretmemeye çalış.