Neler Yeni

İsmail Kartal devam etmeli

Emsal

80+ Silver
İyi yanlarını konunun başına yazdım
Kötü yanları da benim gördüklerimi yazdım

Olympiacos maçından sonra krunic ile ilgili öyle bir açıklama yok yanlış yerden okumuşsunuz o Adanademirspor maçıydı

Okan buruk kötü yanları da var mesela kötü hoca yapmaz bu onu mesela oyun planı rakip sahaya çok iyi yayılıp sürekli kaliteli baskı ile topu almak ve de hızlıca atağı tamamlamak ancak bunun yanında 2. Bir oyun planı ben hiç görmedim ve de bu planın zıddına güzel plan hazırlayan Kopenhag , Prag , molde hatta zalgris
Türkiye de karagümrük , Hatayspor gibi takımlar dahi topu defanstan güzel bir şekilde hızlıca çıkarıp atağa çıktığında gs çok çaresiz kaldı

Bu gibi vs kötü yanı olduğu için de okan buruk kötü hoca denmemeli
@xMevo

xMevo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mevlüt
Bende ondan diyorum ya zaten bedavadan verdiler alin sizin olsun dercesine ;)
BURASI FENERBAHCE KORKACAK TAKIM DEGIL KORKULACAK TAKIMDIR
yani ne çıkarmalıyım burda sende galiba ali koçun gazına gelen koyunlarından 1 tanesisin üzülüyorum size şu adam 6 senedir dalga geciyo resmen sizde bizde olsa ilk senesinde gönderirdik camia ve winnerlık farkı bu işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi yanlarını konunun başına yazdım
Kötü yanları da benim gördüklerimi yazdım

Olympiacos maçından sonra krunic ile ilgili öyle bir açıklama yok yanlış yerden okumuşsunuz o Adanademirspor maçıydı

Okan buruk kötü yanları da var mesela kötü hoca yapmaz bu onu mesela oyun planı rakip sahaya çok iyi yayılıp sürekli kaliteli baskı ile topu almak ve de hızlıca atağı tamamlamak ancak bunun yanında 2. Bir oyun planı ben hiç görmedim ve de bu planın zıddına güzel plan hazırlayan Kopenhag , Prag , molde hatta zalgris
Türkiye de karagümrük , Hatayspor gibi takımlar dahi topu defanstan güzel bir şekilde hızlıca çıkarıp atağa çıktığında gs çok çaresiz kaldı

Bu gibi vs kötü yanı olduğu için de okan buruk kötü hoca denmemeli
@xMevo
Zaten kendinden büyük takımlara her anadolu ve diğer takımlar bu oyunu oynar yani ne bekliyordun başa baş mı oynasınlar kanka

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
haro
Konuyu açan arkadaş bak iki çift lafım var. Fenerbahçenin başında bu hoca varken 32 maçta 85 puan toplaması imkansızdı. Ama 10 senedir şampiyon olmayan ve baskılarla, hakem kollamalarıyla, son dk penaltılarla işte anca bu puanı topladı. Yani şike demiyorum ama resmen şikeden beter bir ortam var. Fenerin başında bu hoca varken işte son dk penaltılarla anca 85 puan topladınız. Normalde bu puanın toplanması rekordur ve hocanıza tüm camianın saygı duyması gerekir ama kimse saygı duymuyor. işte benim burada haklı oldugumu görüyoruz. Ben yorumumda haklı olmasam herkes ismail kartalı överdi 85 puan topladı derdi. demekki fenerbahçe haksız olarak 85 puan topladı son dk penaltılar ile.

Emsal

80+ Silver
yani ne çıkarmalıyım burda sende galiba ali koçun gazına gelen koyunlarından 1 tanesisin üzülüyorum size şu adam 6 senedir dalga geciyo resmen sizde bizde olsa ilk senesinde gönderirdik camia ve winnerlık farkı bu işte

Zaten kendinden büyük takımlara her anadolu ve diğer takımlar bu oyunu oynar yani ne bekliyordun başa baş mı oynasınlar kanka
O zaman dünyadaki tüm büyük takımlar aynı gs gibi mi oynamalı okan buruk her şeyi halletmiş hiçbir gelişmeye ihtiyacı olmayan bir teknik direktör mü denmeli tabii ki de değil

Birçok eksik yanı var , Sparta Prag 2 maçta da bunlardan çok iyi yararlandı dediğin gibi başa baş oynayarak hem de

xMevo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mevlüt
O zaman dünyadaki tüm büyük takımlar aynı gs gibi mi oynamalı okan buruk her şeyi halletmiş hiçbir gelişmeye ihtiyacı olmayan bir teknik direktör mü denmeli tabii ki de değil

Birçok eksik yanı var , Sparta Prag 2 maçta da bunlardan çok iyi yararlandı dediğin gibi başa baş oynayarak hem de
Valla ben Okan çok iyi veya berbat demedim ismail kartalı söyledim ismail eksikleri büyük takım hocası olamicagı belli yani niye zorluyorsunuz 1 seneniz daha heba edeceksiniz mesala beşiktas sergen dışına cıkarsa 1 sene daha boşa gidicek

Emsal

80+ Silver
Konuyu açan arkadaş bak iki çift lafım var. Fenerbahçenin başında bu hoca varken 32 maçta 85 puan toplaması imkansızdı. Ama 10 senedir şampiyon olmayan ve baskılarla, hakem kollamalarıyla, son dk penaltılarla işte anca bu puanı topladı. Yani şike demiyorum ama resmen şikeden beter bir ortam var. Fenerin başında bu hoca varken işte son dk penaltılarla anca 85 puan topladınız. Normalde bu puanın toplanması rekordur ve hocanıza tüm camianın saygı duyması gerekir ama kimse saygı duymuyor. işte benim burada haklı oldugumu görüyoruz. Ben yorumumda haklı olmasam herkes ismail kartalı överdi 85 puan topladı derdi. demekki fenerbahçe haksız olarak 85 puan topladı son dk penaltılar ile.
Oyunu iyi okuyamadağı için
Yanlış değişiklikler yaptığı için
Göz göre göre fredi son maçta çıkardığı için
Ve de iyi oyuncular olmadan güzel plan hazırlayamadığı için çoğu fbli ismail kartalı eleştiriyor
ancak ben de diyorum ki bu eksik yanlarının yanında artı yanları da gayet var ve konu başında yazdım sizin yazdıklarınızla bir alakası yok konunun

Valla ben Okan çok iyi veya berbat demedim ismail kartalı söyledim ismail eksikleri büyük takım hocası olamicagı belli yani niye zorluyorsunuz 1 seneniz daha heba edeceksiniz mesala beşiktas sergen dışına cıkarsa 1 sene daha boşa gidicek
Benim için şampiyonluk önemli olmadığı için devam edilmesini istiyorum , Aykut Kocaman gibi biri gelip kabız futbolu ile şampiyon yapıcağı yerde ben oyuncuların gelişip lezzet aldığım ve de gönülden oynadığını gördüğüm futbolu tercih ediyorum şampiyonluk olursa da güzel derim

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kısaca balon

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,246
İsim
Berkecan Ergin
İsmail kartal devam etmeli mi etmemeli mi bilmem, şahsen elindeki kadro çok iyi bu kadroyu herkes oynatır, olympiakos'u terim haşat etti orada velhasılkelam devam etmemesi gereken bir kişi var o da KOÇ

Emsal

80+ Silver
İsmail kartal devam etmeli mi etmemeli mi bilmem, şahsen elindeki kadro çok iyi bu kadroyu herkes oynatır, olympiakos'u terim haşat etti orada velhasılkelam devam etmemesi gereken bir kişi var o da KOÇ
Bence de ama daha beteri gelmez inşaallah
Yeni adaylar belli olmalı

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,246
İsim
Berkecan Ergin

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Koyun moyun ayip oluyor
Ali Koç un gelmesini istediğimi size söyleyen kim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hakkı BÜLBÜL
Galatasaray’ın başarısı ile ismail kartalın başarısının bir alakası yok

Eğer Fenerbahçe şampiyon olursa Okan buruk başarısız bir sene geçirdi denmeyeceği gibi gs şampiyon olursa da ismail kartal başarısız oldu denmemeli

Başarılı olduğu şeyleri yazdım konu başında şampiyonluk ise yarış sonucu ve rakibe de bağlı gs biraz daha kötü olsaydı çoktan şampiyondu mesela fb o zaman başarılı mı diyecektik
fb şampiyon olamazsa ismail kartal basarısız gs de hakemle tff yle şampiyon oldu diyeceğim fb sampiyon olursa da sezon sonu hem baskan hem hocayı yollama taraftarıyım

bu kadar kötü oyun okuyan takım öndeyken ilerleyen dakikalarda degisiklerle geri götüren öne gectiginde bir süre sonra korkak oynatan iletisim becerisi sıfır medyaya çevresine kulağını kapatmayıp övgü bekleyen her yaptığı şeyi ben yapamadığını futbolculara yıkan getirdigi doktorun vukuatları antrenörlerinin de 3. 4. liglerle çalıştığı birini istemiyorum. Hastanesi olan Türkiyenin sayılı zenginlerinden baskanın böyle bir kadroyu bu kadar kötü doktora emanet etmesi akıl tutulması.

İsmail hoca iyi kötü insan umrumda degil gelistirmesi gereken cok sey var. Yaptıkları bir yere kadar kusursuzdu ancak sonunu getiremedikten sonra hiçbir işe yaramaz. İsmail hocayı çok çok severim her şeye rağmen de destekledim ama bir süre sonra psikolojisi bozulmuş gibi açıklamalar yapmaya başladı son maçta da iyice koptum artık. Özetle hem hoca hem başkan gitmeli ancak bu kadar karakterli profesyonel oyuncu grubu kalabilir.

Top Bottom