CarEnthusiast
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 450
Aslında olay biraz komik ülkenin ekonomik durumu o kadar kötü ki İspanyalı birinin bizim PC yi alabilceğine inanmıyoruz
Bu dolandırıcılardan çok türedi son 2 senede. Çoğu Nijeryalı. İtibar etmeyin. Özellikle Macbook satanlara dadandılar.Selamlar,
Arkadaşlar ben laptopumu satıyorum da bir abla yazdı. Troll mü ciddi mi? Dolandırıcı mı? Çözemedim. Böyle bir olay yaşayananız varsa paylaşırsa sevinirim.
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim nasıl soracağımı bilemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca sizce bir sıkıntı yoksa nasıl kargolarım ve parayı alabilirim?
1600$ ödeyebilecek biri, kendi ülkesinde ultra kalite bir laptop alabilir. Kesin dolandırıcı gözüyle bakıyorum. Laptopunuzun özelliklerini bilmiyorum fakat o fiyat aralığındaki laptoplardan daha kaliteli bir laptop çok rahat alınır 1600$ ile. Bence şansınızı denemeyin, eldeki laptoptan da olmayın.Selamlar,
Arkadaşlar ben laptopumu satıyorum da bir abla yazdı. Troll mü ciddi mi? Dolandırıcı mı? Çözemedim. Böyle bir olay yaşayananız varsa paylaşırsa sevinirim.
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim nasıl soracağımı bilemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca sizce bir sıkıntı yoksa nasıl kargolarım ve parayı alabilirim?
Bana da öyle geldi. 1600 doları ödemek isteyene kadar her şey iyiydi1600$ ödeyebilecek biri, kendi ülkesinde ultra kalite bir laptop alabilir. Kesin dolandırıcı gözüyle bakıyorum. Laptopunuzun özelliklerini bilmiyorum fakat o fiyat aralığındaki laptoplardan daha kaliteli bir laptop çok rahat alınır 1600$ ile. Bence şansınızı denemeyin, eldeki laptoptan da olmayın.
Anladım, çok teşekkürlerDonanım Haber'de bu tarz kişilerden mağdur olan tonla insan var, araştırabilirsiniz. Fake bir banka dekontuyla beraber toz oluyorlar. Tabi Türkiye sınırının dışında olan bir ülkeye gönderim yaptığınız için artı olarak kargo ücretini de siz veriyorsunuz.
![]()
Nijeryalı dolandırıcılar geri döndü! Sanal Pazar üzerinden hemde. (Herkes okusun bilinçlensin) nijerya kargo | DonanımHaber Forum » Sayfa 6
Arkadaşlar Sanal Pazara koyduğum telefon ilanıma yabancı bir kimse ilgilendi. http://b1301.hizliresim.com/15/7/hqy3v.jpg Almak istediğin - Sayfa 6forum.donanimhaber.com