İşten gelince çok yorgun oluyorum

arkadaşlar işten gelince cok yorgun oluyorum bugun 1 ton toprak tasıdık eve gelince yemek yiyip uyudum ama anca 1 saat yani uyakta istemiyorum uyursam zaman kalmicak Şuan magnimore kullanıyorum ama bi faydasını görmedim. ekstra vitamin filan işe yararmı ?
yorucu olması normal işin uyku düzeninizi sağlamanız lazım

magnezyum al aga

hocam magnimore kullanıyorum 1.5 tablet bitti ama bi fayda görmedim. nutraxin alıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gece 12 sabah 8 iyi mi? hocam
oceanı öneriyorlar içeriklerini kontrol et malat bisglisinat yüksek olsun

sunlar gibimi hocam
aynen ama bu yüzde ekonomik paketin yüzdeliği farklı diyorlar
ben bunu aldım 1 hafta önce 2 tane aldım 700 küsüre geldi şu an fiyatı artmış ama yine indirime girer takip edin

Bedenin zamanla alışır ve bir günlük rutinin oluşur. Suni şeylereden uzak dur. Onlar da bedeni alıştırır ve sonra bırakamazsın.

Beden zamanla her şeye alışıyor. Sigara gibi.

Bedenin zamanla alışır ve bir günlük rutinin oluşur. Suni şeylereden uzak dur. Onlar da bedeni alıştırır ve sonra bırakamazsın.

Beden zamanla her şeye alışıyor. Sigara gibi.
suni seyler derken ne olabilir

arkadaşlar işten gelince cok yorgun oluyorum bugun 1 ton toprak tasıdık eve gelince yemek yiyip uyudum ama anca 1 saat yani uyakta istemiyorum uyursam zaman kalmicak Şuan magnimore kullanıyorum ama bi faydasını görmedim. ekstra vitamin filan işe yararmı ?

Uyu, zaman kalmasın. Sırf bu yüzden ezbere bir şeyler kullanma.

Simitcide simit susamlıyorum saat 22:00 dan 2:30 3:30 a kadar calisiyorum günlük 500 TL alıyorum senin yaptiğin iş kölelik hocam o ne oyle aylık 12 bin tl stajermisin?
hocam anadoludan cıraklıga gectim su 2 günde ebem sey oldu. camur içinde calısıyoz ama gel aileye anlat. bide agır iş elimde olsa hemen cıkarım ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uyu, zaman kalmasın. Sırf bu yüzden ezbere bir şeyler kullanma.
hocam nie zaman kalmasın ki robot gibi yasamayak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,313
Üyeler
184,613
Son üye
Furkanmerde
Geri