Neler Yeni

İtemsatış God Of War Ragnarök alınır mı?

umt0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut
Merhaba, itemsatıştan god of war ragnarök satın almak istiyorum steamde epicte vs. çok pahalı korsan da indirmek istemem, burdan alsam sıkıntı çıkar mı size zahmet görüşlerinizi alayım.

elemin

80+ Bronze
oyunu hızlı bir şekilde oynayıp bitirceksen sorun olmaz gibi.25 tl zaten riske değer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben böyle bir hesap almıştım oyunun sonuna geldiğimde hesap patlamıştı baştan oynama riskini göze alıyosan 25 tl ye değebilir belki.

• Beğen
Reaksiyonlar: umt0

umt0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyunu hızlı bir şekilde oynayıp bitirceksen sorun olmaz gibi.25 tl zaten riske değer.

ben böyle bir hesap almıştım oyunun sonuna geldiğimde hesap patlamıştı baştan oynama riskini göze alıyosan 25 tl ye değebilir belki.
yani günümüzde 25tlye tadelle bile alınmıyor :d 10-15 gün oynarım diy düşünüyoum eğer alırsam

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,644
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
save dosyalarını alırsan sıkıntı olmaz.
bende genelde 20 saatden az süren oyunları paylaşımlı olarak alıyorum. 2-3 günde bitirip siliyorum .

• Beğen

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,616
İsim
Oğuz
Ahlaki olarak korsan indirmem diyorsan inan bununla korsan arasında hiç bir fark yok. Bir de sen oyundayken girmek isteyen falan tonlarca kişi oluyor boşver.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
ulaş dursun
yani günümüzde 25tlye tadelle bile alınmıyor :d 10-15 gün oynarım diy düşünüyoum eğer alırsam
ben o attığın satıcıdan aldım bu oyunları 15 günde bitirdim hepsini sıkıntı çıkmadı 25 TL'ye ne oynuyosun bu devirde. korsan falan da hikaye bi oyuna 1000tl vericek halimiz yok herhalde hocam ben kullandığım pcyi 14kya aldım:D

• Beğen

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Arda Akel
oyun indir vip'den indir beleş. Kırmışlar Ragnarök'u. Yıllardır hiç bir sıkıntı yaşamadım o sitede.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,644
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Ahlaki olarak korsan indirmem diyorsan inan bununla korsan arasında hiç bir fark yok. Bir de sen oyundayken girmek isteyen falan tonlarca kişi oluyor boşver.
hocam bunun ahlakı kalmadı. 13 saatlik oyun için 1-2k para vermek zor geliyor bana. korsan indirsem virüslü dosya bulaşır riskine güvenemiyorum . paylaşımlı da o risk yok en azından

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,616
İsim
Oğuz
hocam bunun ahlakı kalmadı. 13 saatlik oyun için 1-2k para vermek zor geliyor bana. korsan indirsem virüslü dosya bulaşır riskine güvenemiyorum . paylaşımlı da o risk yok en azından
Parası olmayana bir şey demem zaten. Yok etikmiş ahlakmış falan filan oynayın istediğiniz gibi.

umt0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut
ben o attığın satıcıdan aldım bu oyunları 15 günde bitirdim hepsini sıkıntı çıkmadı 25 TL'ye ne oynuyosun bu devirde. korsan falan da hikaye bi oyuna 1000tl vericek halimiz yok herhalde hocam ben kullandığım pcyi 14kya aldım:D
katılıyorum kanka eyw

ahlakla alakası yok kanka ya virüs riskini alamam

save dosyalarını alırsan sıkıntı olmaz.
bende genelde 20 saatden az süren oyunları paylaşımlı olarak alıyorum. 2-3 günde bitirip siliyorum .
kanka nasıl yapıcam onu kısa bi özet geçer misin sana zahmet

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,644
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
katılıyorum kanka eyw

kanka nasıl yapıcam onu kısa bi özet geçer misin sana zahmet
Oyun klasörünü bulup içindeki save dosyalarını yedekleyecdksin

• Beğen

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Yunus Emre
Yorumlarda bu şekilde daha önce oyun oynamış arkadaş olduğunu düşünmüyorum. Yaklasik 1 yıldır bu şekilde oynuyorum hikayeli oyunlari. Bir gün bile save dosyası gitmedi. Zaten bunu satıcı da uyarıyor nasıl kullanman gerektiğini. Hesaba giriş yaparken offline modda girmen lazım. Bu şekilde girdiğin sürece ne save dosyan gider ne bir şey. Ayrıca yorumlarda sen oynarken başkası sıra bekliyor gibi yorumlar var komik gerçekten:)

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Faruk Efe Genç

• Beğen
Top Bottom