Merhaba İtemsatış üzerinden hesap ilanı verdim ilan otomatik teslimattı çocuk yazdı konuştuk Discord a geçtik orda işte gene konuştuk hesap stoğu bi anda 0 oldu hesaba giremiyorum ama parada gelmedi napmam gerekiyor
Onay vermezse nolucak hesap gitti giremiyorumparayı sistem aldıysa karşı taraf onay verince para gelir.
onay vermezse destek ekibine yazarsın hesabı aldığına dair kanıtın varsa alırsın paranı her türlüOnay vermezse nolucak hesap gitti giremiyorum
paniğe gerek yok 24 saat içinde otomatik olarak hesabına geliyor para çekme süresi olarakda 12 saat sonra çekebiliyorsun güvenlik için hepsi paran hesabına yatar sıkıntı yapmaMerhaba İtemsatış üzerinden hesap ilanı verdim ilan otomatik teslimattı çocuk yazdı konuştuk Discord a geçtik orda işte gene konuştuk hesap stoğu bi anda 0 oldu hesaba giremiyorum ama parada gelmedi napmam gerekiyor
Ben konu sahibinin kuzeniyim, peki parayı ödediyse neden biz discorddan yazınca engelledi bizi?paniğe gerek yok 24 saat içinde otomatik olarak hesabına geliyor para çekme süresi olarakda 12 saat sonra çekebiliyorsun güvenlik için hepsi paran hesabına yatar sıkıntı yapma
stok 0 a düşüp hesap sizden gittiyse seve seve ödemiştir o parayı istediği çakallığı yapsın 24 saat içinde onaylamazsa gelir veya canlı destek ile iletişime geçin yardımcı olurBen konu sahibinin kuzeniyim, peki parayı ödediyse neden biz discorddan yazınca engelledi bizi?
Hâlâ gelmedi para 24 saat geçti üzerinden yokstok 0 a düşüp hesap sizden gittiyse seve seve ödemiştir o parayı istediği çakallığı yapsın 24 saat içinde onaylamazsa gelir veya canlı destek ile iletişime geçin yardımcı olur
Tam olarak kaç saat geçti?Reis tam 24 saat geçti hâlâ ortalıkta yok para
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hâlâ gelmedi para 24 saat geçti üzerinden yok
Dün gece 00:39 civarı gitti hesapTam olarak kaç saat geçti?
dayı desteğe yaz ?Dün gece 00:39 civarı gitti hesap