YiğitAysul
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,733
Ben 32 inch kullanıyorum27inç i oyun için önermem fazla büyük
Ben 32 inch kullanıyorum27inç i oyun için önermem fazla büyük
Ben 285 tl 500gb almistimben markete geleni kaçırmıştım şimdi çok daha ucuza aldım görür görmez![]()
saçma öyle oyun oynanmazBen 32 inch kullanıyorum![]()
Oynadığın oyuna bağlısaçma öyle oyun oynanmaz
ben şahsen öyle fps oynamazdım ama hikaye oyunları olabilir ama biraz daha büyük olsa tv olucakOynadığın oyuna bağlı
Tercih meselesi
İtopyadan sakız almam, teşekkürlerMonitörlerde güzel indirim var. İhtiyacı olanlar bakabilir.
ASUS 27" VG278QF 165Hz 0.5ms DVI-D HDMI DP TN FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS 27" VG278QF 165Hz 0.5ms DVI-D HDMI DP TN FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VG278QF ITOPYA'da.www.itopya.com
AOC 23.6" C24G2AE 165Hz 1ms 2xHDMI DP VGA VA FHD FreeSync Premium Curved Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.6" C24G2AE 165Hz 1ms 2xHDMI DP VGA VA FHD FreeSync Premium Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile C24G2AE ITOPYA'da.www.itopya.com
Diğer ürünlere bakmak için:
Kendine Müzisyen 24 Saat | ITOPYA
www.itopya.com
Vesile olduysam ne mutlu bana.Kaptım Void Elite 7.1'i 500'e umarım elimde patlamaz. Bu kadar ucuz olması şaşırttı. Konu sahibine de teşekkürlerimi ilettim <3 Sayesinde sonunda kulaklık aldım diyebiliyorum.
İtopyadan sakız almam, teşekkürler
Kardeşim benim itopya ile maillerim var sen ne konuşuyorsun bana ? Sana mailleri atsam kafayı yersin. Koyun sürünle otlan senİtopyadan her siteye göre daha ucuza kulaklık aldım hemen kargoya verildiMaalesef bu forumda herkes koyun sürüsü gibi
dün akşam kargoya verildi bugün sabah geldi siparişim, beklediğimden hızlı geldiben markete geleni kaçırmıştım şimdi çok daha ucuza aldım görür görmez![]()