Itopya 7800xtli sistem 40.000

peki bu hazır sistemdeki ekran kartına modeli Üzer mi gigabayte çünkü

Güzel alınır tek eksiği bence 400 tl ile ramleri 6000 mhz cl 30 yapmanız
Eger benim gibi takıntılıysanız 200 tl ye kasanın siyahını al beyaz kasa güzel durmaz bence

Ekran kartını ikinci el alıp diğer bileşenleri sıfır almni şiddetle öneririm

Kasayı vento yapmalısın. ve en az 2k monitör alman lazım.ben de bu sistermi almayı düşünüyodum. ama işin içine monitör girince vazgeçtim. 2inci elde bu fiyata kasa koymuşlar bence sıfır kafanız rahat toplayın hocam. ss1 tb alın. sonra ram eklersiniz.

hocam şöyle bütçem o kadar fazla değil pro seviyede valo oyuncusuyum yük hz değeri benim için önemli 360 hz 1080p düşünüyorum sorun yaşar mıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasayı vento yapmalısın. ve en az 2k monitör alman lazım.ben de bu sistermi almayı düşünüyodum. ama işin içine monitör girince vazgeçtim. 2inci elde bu fiyata kasa koymuşlar bence sıfır kafanız rahat toplayın hocam. ss1 tb alın. sonra ram eklersiniz.
hocam şöyle bütçem o kadar fazla değil pro seviyede valo oyuncusuyum yük hz değeri benim için önemli 360 hz 1080p düşünüyorum sorun yaşar mıyım

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1080p kartı değil %10 a kadar bootleneck olabilir . Ama valorantta darboğaz olmaz. CS2 ve PUBG de olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,285
Üyeler
187,176
Son üye
Wolfwhite2
Geri