TAM35
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 28
- İsim
- Kadir önal
Hemen hemen aynı sorunu yaşıyorum şuan AOC marka monitor aldım 2 kere panel problemli monitor gönderdiler. ikinci defa geri yooluyorum bakalım üçüncü nasıl cıkıcakMerhabalar
videosundaki hazır sistemi aldık ve gelen sistemdeki işlemci bozuk çıktı 100 dereceleri görüyor.
Belki normaldir diye yine itopya dan cooler master hyper 212 led turbo soğutucu aldım ama hiç fayda etmedi sonrasında itopya airport avm mağazına kasayı götürüp bıraktım. 6 gün sonra kasa hazır diye aradılar ve gittiğimde gördümki işlemciye test bile yapılmamış.
Orada çalışan arkadaşlara rica ettim beraber test yaptık ve 100 dereceleri gördük sonrasında alalı daha 10 gün bile olmamış işlemcinin değişmesini istedim.
Onlarda işlemcinin intele gitmesi ve onların onaylaması gerektiğini söyledi ben de kabul ettim fakat bunun 45 gün süreceğini söylediklerinde kanunen 20 iş günü içinde çözülmesi gerektiğini ve ayıplı olduğunu onlarında kabul ettiği ürünü 6 ay içerinde iade hakkım olduğunu söyledim ama umursayan veya dinleyen olmadı.
İTOPYA olarak aracı lojistik firması olduklarını ve hiç bir sorundan sorumlu olmadıklarını idda ediyolar sanki faturayı kesen onlar değil yada şirket unvanlarında elektronik değilde lojistik ve taşımacılık yazıyor gibi. Resmen istediğiniz gibi tüketici haklarına başvurun bizi ilgilendirmez diyerek başlarından savdılar.
Müşteri hizmetlerini aradığımda Ali Safa diye bir yetkiliyle görüştürdüler Kartal şubesinde yetkiliymiş kendisi o arkadaş da dalga geçer gibi laubali bir şekilde başka sorunuz var mı deyip durdu ve yardımcı olmadı.
Diyeceğim o ki bu ülkede bizlere mal satarak para kazanıp, bizleri gram memnun etme derdinde olmayan ve kendini bir teknoloji mağazası değil de aracı lojistik firması olarak gören ve tüketici kanunlarını umursamayan bu firmadan alışveriş yapacaksanız 2 kere düşünün çünkü sayacağınız hiç bir sıkıntıda muhattap bulamayacak çileden çıkacaksınız. Allah kimseyi böyle insanların eline düşürmesin.