Robius
80+ Bronze
Madem hemen kırılıyorum, niye hala üretiliyorum?Durup dururken paramparça oldum
- Rog Strix GO 2.4Ghz
- Rog Strix GO 2.4Ghz
Madem hemen kırılıyorum, niye hala üretiliyorum?Durup dururken paramparça oldum
- Rog Strix GO 2.4Ghz
Bütün gün boynunda kolye gibi dolaştırmazsan ayrılmazAlıyorum umarım 4 ay sonra durduk yere atomlarını ayrılmaz
Çok komikmiş bida olmasınKral büyük bir sorunu çözmüşsün asusa mail at şu kod dizinini kulaklık algoritmasına göre ayarlasınlar 4 ay sonra kendi kendine kırılması fixlenebilir.
using UnityEngine;public class KırılabilirNesne : MonoBehaviour{ public float kırılmaSüresi = 4f; // Nesnenin kırılma süresi (örneğin, 4 saniye) public GameObject kırıkHali; // Nesnenin kırık hali private bool kırıldı = false; void Start() { // Belirtilen süre sonra Kırıl() fonksiyonunu çağır Invoke("Kırıl", kırılmaSüresi); } void Kırıl() { if (!kırıldı) { // Nesnenin kırık halini etkinleştir kırıkHali.SetActive(true); // Orijinal nesneyi devre dışı bırak veya yok et gameObject.SetActive(false); // veya Destroy(gameObject); kırıldı = true; } }}
Ben kullanıyorum, indirime girmediği doğru ancak kronik bir sorunu yokASUS ROG STRIX GO 2.4 7.1 Surround alınır mı?
https://www.amazon.com.tr/dp/B07ZKJPYXZ/ref=asc_df_B07ZKJPYXZ1696109400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07ZKJPYXZ&linkCode=asn&th=1 https://www.itopya.com/asus-rog-strix-go-24-71-surround-gaming-kulaklik_u9915 Arkadaşlar 2 tane sorum olacaktı. 1. olarak bu kulaklık alınır mı...forum.donanimarsivi.com
ASUS ROG STRIX GO 2.4 muadili kulaklık tavsiyesi
Yaklaşık 3 yıldır büyük bir memnuniyetle kullandığım kulaklığın kafa bandındaki plastik kısımlarda uzun süredir bulunan çatlaklar vardı. Bugün masadan kaldırmak için elime aldığımda bir kısmı çatlaklardan ayrıldı ancak geri yerine takabildim. Uzun süreler çok özenle kullandım, evde bile her...www.technopat.net
İnceleme - ROG Strix 2.4 GHz 7.1 İncelemesi
Almayın aldırtmayın. Ses olarak kaliteli ama kulaklık bir süre sonra elinizde kalıyor. Heryerden çatlıyor. Üstüne deri soyulmayacak başlıyor fazla olmasada. Şuan iki tarafta kırıldı komple çıkıyor. Bant ile tutturdum.forum.donanimarsivi.com
konuları inceleyerek kronik sorunlu bir kulaklık olduğunu ve her seferinde indirime girdiğini göre bilirsiniz.
günümüzde 2 bin TL kablosuz asus kulaklık bulmak zor ama ilerleyen süreçte kullanılmaz duruma gelince tekrar masraf yapacaksınız.
şuan bir çok alışveriş sitesinde 6 ay vade farksız taksit imkânı varken daha sorunsuz 3 4 ka bandında kablosuz kulaklık alırdım.
monitör panel ve gecikme testi kategorisinde gamepower 27 inç 360 hz monitör var değerleri çok iyi diyor çoğu kişi incehesapta 14 bin gençergamingte 13.500 aklında bulunsun incele istersen lemur falan incelemesini yaptı youtube kanalındaDell 360hz
gamebooster 280hz
Wiew sonic 240 hz .
Fps için yüksek hz monitör düşünüyorum .
360hz akakceye göre 1k ucuz görünüyor.
Diğerinde bilmiyorum