Alınır mı?Açık ara GO 2.4
Alınır mı?Açık ara GO 2.4
EvetAlınır mı?
Çok eski bir kulaklık ama
neye göre alınır bu kulaklık kronik sorunludur arkadaşlar 4 ay sonra durup dururken kulaklık kırılıyor bilginiz olsun. iyi araştırın alın ben niyetlendim mağazaya gittim sonra olumsuz o kadar fazla yorumu görünce almadım
Kral büyük bir sorunu çözmüşsün asusa mail at şu kod dizinini kulaklık algoritmasına göre ayarlasınlar 4 ay sonra kendi kendine kırılması fixlenebilir.neye göre alınır bu kulaklık kronik sorunludur arkadaşlar 4 ay sonra durup dururken kulaklık kırılıyor bilginiz olsun. iyi araştırın alın ben niyetlendim mağazaya gittim sonra olumsuz o kadar fazla yorumu görünce almadım
Catliyor mu kendi kendine durdugu yerde anlamadim kineye göre alınır bu kulaklık kronik sorunludur arkadaşlar 4 ay sonra durup dururken kulaklık kırılıyor bilginiz olsun. iyi araştırın alın ben niyetlendim mağazaya gittim sonra olumsuz o kadar fazla yorumu görünce almadım
Hiç olmumsuz yorum görmedim, her 10 yorumdan 9 u malzemesini övüyor ürünün sen kulakligin durup dururken kırıldığını iddia ediyorsun. Var diyince oluşmuyor o yorumlar. Yok öyle bir şey. Almamışsız bile ürünü durup dururken kırılıyor demek ne kanka.neye göre alınır bu kulaklık kronik sorunludur arkadaşlar 4 ay sonra durup dururken kulaklık kırılıyor bilginiz olsun. iyi araştırın alın ben niyetlendim mağazaya gittim sonra olumsuz o kadar fazla yorumu görünce almadım
8 yıllık cloud 2 hala mükemmel. 4 yıl o kadar eski değil.Çok eski bir kulaklık ama
2 seneye yakın kullandım, kırılma falan yaşamadım. Fiyatı oldukça iyi, kaçırmayın bence.
Alıyorum umarım 4 ay sonra durduk yere atomlarını ayrılmazHiç olmumsuz yorum görmedim, her 10 yorumdan 9 u malzemesini övüyor ürünün sen kulakligin durup dururken kırıldığını iddia ediyorsun. Var diyince oluşmuyor o yorumlar. Yok öyle bir şey. Almamışsız bile ürünü durup dururken kırılıyor demek ne kanka.
Mesaj otomatik birleştirildi:
8 yıllık cloud 2 hala mükemmel. 4 yıl o kadar eski değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok eski durmuyor bakınca ayrıca güzel kulaklık
Durup dururken paramparça oldumAlıyorum umarım 4 ay sonra durduk yere atomlarını ayrılmaz