Neler Yeni

Yardım itopya dan almış olduğum kulaklığı nasıl iade edebilirim

Merhaba arkadaşlar itopyadan 20 mayısda corsair hs80 aldım kulaklık elime ulaştı ve yaklaşıp bir haftadan daha uzun süre kullanmaktayım fakat kulaklıktan memnun kalmadım nasıl geri iade edebilirim sitede iade talebi gibi bir şey göremedim

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Herhangi bir arıza var mı yoksa sadece ürünü mü beğenmediniz?
Kulaklıkları hijyen kapsamında değerlendirdikleri için iade almazlar genelde ama 14 günü geçirmemeye bakın. 20'sinden itibaren sayarsak yarın son gün.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bir arıza var mı yoksa sadece ürünü mü beğenmediniz?
Kulaklıkları hijyen kapsamında değerlendirdikleri için iade almazlar genelde ama 14 günü geçirmemeye bakın. 20'sinden itibaren sayarsak yarın son gün.
hocam lanet bir kulaklık başıma bela resmen şarjı çabuk bitiyor ve ayrıca güç tuşunu kaç kez basarsanız basın kulaklık açılmıyor şarjı olsa dahi, siparişi 20 sinde verdim hocam yani ürün 20 sinde elime ulaşmadı

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
hocam lanet bir kulaklık başıma bela resmen şarjı çabuk bitiyor ve ayrıca güç tuşunu kaç kez basarsanız basın kulaklık açılmıyor şarjı olsa dahi, siparişi 20 sinde verdim hocam yani ürün 20 sinde elime ulaşmadı
Ha daha iyi o zaman elinize geçtiği tarihten itibaren 14 gün süreyi geçirmemeye bakın. Bu sorunları yazarsınız açık bir şekilde, baktınız olmuyor THH.

Ukhai

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar itopyadan 20 mayısda corsair hs80 aldım kulaklık elime ulaştı ve yaklaşıp bir haftadan daha uzun süre kullanmaktayım fakat kulaklıktan memnun kalmadım nasıl geri iade edebilirim sitede iade talebi gibi bir şey göremedim
Hijyenden dolayı almıyoruz falan filan diye saçma bir kural çıkarttılar muhtemelen geri almazlar fakat yine de şansınızı deneyin.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hijyenden dolayı almıyoruz falan filan diye saçma bir kural çıkarttılar muhtemelen geri almazlar fakat yine de şansınızı deneyin.
yani kulaklık alırken hiçbir şekilde hataya yer yok bir kez aldın aldın ister memnun kal ister çöpe at

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Selim
Aynen öyle hocam. İade almamak için saçma sapan şeyler getiriyorlar. Mümkün oldukça amazondan satın almaya çalışın her şeyi geri iade alıyorlar.
Klavye mouseye bile hijyen ürünü demişti gaming gen :D Sanki elle acmiyoruz da neyse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,051,570
Üyeler
166,957
Son üye
Kerem123.b