Neler Yeni

İTOPYA GECE İNDİRİMLERİ BAŞLADI

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Esnaf olan az bir şey işinin peşine düşse bu gördüğün ürünü toptancıdan 100 tane alıp tanesini 40-50 den getirir de işte bilmeyince işi platoon gibi markaları satabiliyor veya bulabiliyor toptancıdan .
Sen de görüp Philips'in ışıklı bir ürününü alıyordur ,normal bir durum.Adam öyle bir ürün bulamıyor çünkü tedarik bakımından.
Hakkını verip uygun fiyata alıcıya sunulacak ürün değil bu kısaca zaten yukarıda da açıkladım.E-Ticaret yapılmaz kısaca bu ürünle.

Uzun lafın kısası esnafa veya yerel elden alıcıya 1 ay civar sürede satarsın 20-30 TL kalır .
Ben sürümden kazanmayı sevdiğim için bende bir ürün genelde 1 haftadan fazla durmuyor ,gördüğün S2H'lardan bir tane kalmadı şuan mesela .Forumdaki arkadaşlar da 1 ay bekleyemeyecekleri için bu ürün uygun değil onlar için .

Sana da hayırlı kazançlar dilerim.
Bu güzel yorumun için teşekkür ederim, ne kadar yıldırma çalışsamda seni sen yinede sakin ve güzel yorum yapmaya devam ettin :)

Son düzenleme:

Tre-x

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Muhammed Poyraz
Kulaklık alınır mı acaba hem kablosuz ham razer marka var mı bilgisi olan ?

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
razer kulaklık alınır mı sizce ?

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Şu pclerede indirim yapsalar

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
1641835704286.png

Böyle diyor, nasıl çözebilirim? hem sıfırlı denedim hem sıfırsız

Edit: yeni adres ekleyince düzeldi

arisaka

80+ Bronze
Razer kulaklığın wireless dongle ı USB-C miş dikkat edin bir çok PC de USB-C yok o yüzden ayrıca bir aparat almak zorunda kalabilirsiniz.

AydNn

80+ Bronze
Kulaklık kuzenimde var güzel bir kulaklık bütçe varsa çökun kulakliga

krammer

80+ Bronze
Evet satıcısı benim B450 S2Hların .
Ek olarak ben pek gideceğini düşünmüyorum ,bir ürünü 1 ay bekleteceksem ondan en az 50Tl kar etmem gerekir diye bakarım.Ürünü koysan senin tabirin ile 80Tl olsun zaten sana komisyondan kalan miktar 69TL ol ve 1 ay bekleyeceksin zaten para enflasyon karşısında eriyor bunu da hesaba katarsan 10TL için bir ay beklemek de kişinin kişisel ticari görüsüne kalmış.
Dolar bazında paranın erimesini de hesaba katarsak istersen 20Tl kazan yine pek bir karı olmuyor .
Dediğim gibi ben her gün piyasa takibi yaparım ,çoğu kişi de bunu bildiği için gelip danışır onlara ithafen yazdım ,dikkate alıp almamak kişinin kendi ticari görüşüne kalmış . Bir şey söylüyorsam altı boş söylemem .
Sonuç olarak bu ürün E-Ticarette kar bırakmaz ,elden satarsan da 10-20Tl cebine çorba parası kalır .
Gayet mantıklı düşünüyorsunuz. Tam alacaktım 3 4 farklı hesaptan kendim böyle küçük küçük al satlar yaparak küçük kazançlar için uğraşıyorum ama dediğiniz gibi o süreçte satılmasını beklemek ve en baba 20 lira için falan değmez. Kargo ücreti olmasa yapardım ya da birden fazla alınsa 5 tane alırdım ama bu şekilde mantıksız geldi...

Aedcre

80+
K68 çok fena göz kırpıyor en son 700 tl bandına düşmüştü 2-3 hafta önce.

Top Bottom