İtopya omega-s bilgisayar

Guison

80+
Reaksiyon skoru
17
DA’nın incelediği sistemi ufak bir değişiklikle aldım ama karttan parayı çekerken herhangi bir onay kodu vs. gelmedi,normal midir? 8787B3E5-0C07-4AB6-830B-6120A61F08FD.jpeg

Ben daha önce aldığımda kod istemişti, mobil bankacılığa girip çektiğini görüyorsan sorun olacağını sanmam. Pazartesi sabahına kadar da iptal vs edilmezse müşteri hizmetlerine ulaşıp bilgi alabilirsin ki sanmam iptal olacağını. Toplam ne kadara geldi bu arada?

15,4 bin

DA’nın incelediği sistemi ufak bir değişiklikle aldım ama karttan parayı çekerken herhangi bir onay kodu vs. gelmedi,normal midir?Alıntıyı görüntüle
Herhangi bir onay kodu gelmediyse sitede 3D Secure koruması yoktur ya da sorunludur. Kartınızdan para çekildi mi ve ürün siparişe konuldu mu? Eğer öyle olduysa sıkıntı yok fakat sitedeki kart işlemleri güvenliği zayıftır.

Herhangi bir onay kodu gelmediyse sitede 3D Secure koruması yoktur ya da sorunludur. Kartınızdan para çekildi mi ve ürün siparişe konuldu mu? Eğer öyle olduysa sıkıntı yok fakat sitedeki kart işlemleri güvenliği zayıftır.
Şuan ödeme alındı kısmında.Para çekildi gözüküyor.

Şuan ödeme alındı kısmında.Para çekildi gözüküyor.
Paranız karttan çekildiyse siparişinizin geleceği tahmini süreyi bekleyin eğer zamanında gelmezse müşteri hizmetlerini arayabilir ve sorunu çözebilirsiniz.

Herhangi bir dolandırıcılık söz konusu olamaz değil mi ilk defa alışveriş yapıyorum bu siteden

Ne değişikliği yaptın

İşlemciyi ryzen 5 5500den 5600e yükseltim

Geri