Herhangi bir onay kodu gelmediyse sitede 3D Secure koruması yoktur ya da sorunludur. Kartınızdan para çekildi mi ve ürün siparişe konuldu mu? Eğer öyle olduysa sıkıntı yok fakat sitedeki kart işlemleri güvenliği zayıftır.DA’nın incelediği sistemi ufak bir değişiklikle aldım ama karttan parayı çekerken herhangi bir onay kodu vs. gelmedi,normal midir?Alıntıyı görüntüle
Şuan ödeme alındı kısmında.Para çekildi gözüküyor.Herhangi bir onay kodu gelmediyse sitede 3D Secure koruması yoktur ya da sorunludur. Kartınızdan para çekildi mi ve ürün siparişe konuldu mu? Eğer öyle olduysa sıkıntı yok fakat sitedeki kart işlemleri güvenliği zayıftır.
Paranız karttan çekildiyse siparişinizin geleceği tahmini süreyi bekleyin eğer zamanında gelmezse müşteri hizmetlerini arayabilir ve sorunu çözebilirsiniz.Şuan ödeme alındı kısmında.Para çekildi gözüküyor.
Niyeyse olmamış gibi o fiyataİşlemciyi ryzen 5 5500den 5600e yükseltim
OlmazHerhangi bir dolandırıcılık söz konusu olamaz değil mi ilk defa alışveriş yapıyorum bu siteden
Muhtemelen orada bulunan küçük 3d Secure Tik'ine tıklamayı unutmuş olabilirsinDA’nın incelediği sistemi ufak bir değişiklikle aldım ama karttan parayı çekerken herhangi bir onay kodu vs. gelmedi,normal midir?Alıntıyı görüntüle