Neler Yeni

İtopya pişmanlıktır v2

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
İşte hocam aynı şekil. Nasıl olacak bilmiyorum mailden m.h ile konuştum sabah parçalar yok diye araca teslim edildi dedi UPS’i aradım 3. Koliniz halen firmada diyor çözemedim.
Mail adresi nedir hocam benim maile dönüş yapılmadı hiç

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dün bir konu açmıştım parçalar gelmedi diye pazarlama müdürü ile konuştuk hallettik parçalar elime ulaştı bu sefer de kasanın pci 2 paneli sökülmüş ne paneller var ne vidaları ben bu ekran kartını nasıl takayım şimdi.

@Abdullah Hacıgül
Harbi rezil bir insansın zaten öyle olmalı

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ekran kartını takmak için onları çıkarman gerekiyor zaten????

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Ekran kartını takmak için o panelleri zaten söküyorsun benimde anakart kutusunda duruyor
Merhaba ekran kartını sabitlemek için o panellerin vidaları var paneller ile birlikte vidalarda kayıp :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Panel lazim değil zaten, takarken sökecektin ama vidalari yok mu bir yerde, emin misin?
Maalesef vidaları göndermemişler

olması gereken o zaten siz kendiniz sökecektiniz panelleri
Sökülecek bir panel yoktu ekran kartını sabitlemem için o panellerin vidalarına ihtiyacım var

Hocam zaten kartın çıkışları oraya gelcek normal.
Biliyorum fakat kartın girişlerini sabitlemem için vidaları gerekiyor

bunlar nasıl konular ya. Vidalar da büyük olasıkla anakart kutusundadır.

Edit: Buldu galiba vidaları LUL
Paneller ve vidalar yok itopya göndermeyi unutmuş bekliyorum gelmesini :) gelince ekran kartını sabitleyeceğim

Ekran kartını direk oraya takacaksın zaten
bu nasıl konu la
Biliyorum zaten fakat ekran kartını sabitlemek için vidalarına ihtiyacım var :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Orayı çıkarmaları lazım zaten. :D Anakartın kutusuna bak vida için. Yoksa da elektrikçiden falan bulursun.
İtopya göndereceğini söyledi teşekkürler cevap için

Bu nasıl üslup,adam diyorki vidalar yok ve o 2 slotu vermemişler.Bunu vermeleri lazım heleki vidaları.
Sorun değil böyle insanlar değil ben uyarılıyorum bir şey yazınca :D

Benimde aynıydı ordan 1 panel söktüm vidasini karta taktim bence çok sorun degildi 1panel duruyor hala sadece vidasi yok oda kartta
Evet ben de 2 panel söküp öyle yaptım şimdilik fakat çok toz alıyor boş 2 panelden

O zaman vidaları soruyor arkadaş sadece anlayamadım gitti. Bende de aynı sorun çıkmaz inşallah, PC geldi ekran kartı ve diğer parça kutuları yok kargoya bile vermemişler çok mu zor hocam ya küçük bi koliyi araya sıkıştırmak
2 paneli ve vidalarını sökmüşler ve göndermeyi unutmuşlar o vidalar olmadan ekran kartını takarsam pci girişi kırılır taşıyamaz kartı şimdilik altından 2 panel ve vida söktüm biraz çok toz giriyor ama gelene kadar idare edeceğim

Vidalar olması lazım anakart kutusunun içine falan bakarsa muhtemelen bulur.
Bulamadım itopya unutmuş göndermeyi kargoya verilecekmiş yarın :)

Pazarlama müdürüyle nasıl görüştünüz hocam 24 ünde verdiğim sipariş parça parça geliyor yani inşallah gelecek
Tanıdığım bir abim böyle şeyler onun işi değil ama yardımcı oluyor sağolsun

Adamları nasıl kötüleriz diye oturup düşünüyor musunuz cidden ya?
İtopya fanboyluğu falan yapmıyorum da, olması gereken şeyi sanki onlar yaptığı için ''OHA İTOPYA PCİE KAPAKLARINI SÖKMÜŞ HIRSIIIZZ'' şeklinde nitelendirmeniz saçma.
Öyle bir nitelendirme yapmadım o pcie kapaklarını söktükleri için vidalarda yok yani alttan 2 kapak ve vida söküp öyle sabitledim ekran kartını ve şuan deli gibi toz alıyor bilgisayar hava akımıda bozuldu sanırsam işlemci boşta 50 derece :D

benım hepsı beraber geldı 2 kutu seklınde
Hayırlı olsun :)

Ekran kartını takmak için onları çıkarman gerekiyor zaten????
Evet fakat ekran kartını sabitlemek için pcie panellerinin vidaları gerekiyor panelleri ve vidaları göndermeyi unutmuşlar idarelik olarak 2 panel söktüm ve sabitledim kartı şuan kasa fazlasıyla toz alıyor bir şekilde idare edeceğim gelene kadar :D

Harbi rezil bir insansın zaten öyle olmalı
Güzel üslubun için teşekkür ederim insanın fikri neyse zikri odur derler iyi akşamlar iyi f5 ler xd

Son düzenleme:

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İtopya göndereceğini söyledi teşekkürler cevap için

Sorun değil böyle insanlar değil ben uyarılıyorum bir şey yazınca :D

Evet ben de 2 panel söküp öyle yaptım şimdilik fakat çok toz alıyor boş 2 panelden
Hayır benim bildiğüim paneli bilmem ama anakarttan çvidalar anakarttan çıkmaları lazım o yüzden böyle konulardan bıktım ilk sistemlerini alıp boş boş konuşuyorlar markaları kötülüyorlar ama siz yanlış anladıysam affola biraz gergindim de :D
Bu nasıl üslup,adam diyorki vidalar yok ve o 2 slotu vermemişler.Bunu vermeleri lazım heleki vidaları.

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Ahmet Akif
Hayır benim bildiğüim paneli bilmem ama anakarttan çvidalar anakarttan çıkmaları lazım o yüzden böyle konulardan bıktım ilk sistemlerini alıp boş boş konuşuyorlar markaları kötülüyorlar ama siz yanlış anladıysam affola biraz gergindim de :D
Vidalarını gödermemişler işte ve o slotları göndermeleri gerekiyorr.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Dediğim gibi paneller olmadığı için vidalarda yok ekran kartını sabitleyemedim o yüzden mecburen başka panelleri çıkardım şuan toz alıyor kasa ama idare edicez yorumunuz için teşekkür ederim

Akycnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Akycnn
Dün bir konu açmıştım parçalar gelmedi diye pazarlama müdürü ile konuştuk hallettik parçalar elime ulaştı bu sefer de kasanın pci 2 paneli sökülmüş ne paneller var ne vidaları ben bu ekran kartını nasıl takayım şimdi.

@Abdullah Hacıgül
Ya boş boş konular açmayın sırf senin başına geldi diye boş şeyler açma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,796
Üyeler
164,914
Son üye
Atakan Bayar
Top Bottom