İtopya sipariş

Doc Psycho

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
390
Sipariş bilgilerinde adres falan her şey doğru ama telefonu yanlış yazmışım düzeltemiyorum sıkıntı yaşar mıyım

Hocam iletişime geçtim telefon numarası sıkıntı çıkarmaz dendi kargo firmasını arayıp düzeltin dendi ya da iptal edin dendi ne yapmalıyım
Kargo firmasını arayın. Üzerinde şu şu numara yazıyor o yanlış, şu şu numara ile değiştirebilir misiniz ?, deyin.

Kargo firmasını arayın. Üzerinde şu şu numara yazıyor o yanlış, şu şu numara ile değiştirebilir misiniz ?, deyin.
Anladım daha kargoya verilmedi verildiğinde iletişime geçeceğim teşekkürler.

Anladım daha kargoya verilmedi verildiğinde iletişime geçeceğim teşekkürler.
Bence verilmeden hemencecik arayın. Çünkü üzerine yapıştırılan etikette numara yazakcak. Yapıştırdıklarından/Kargoya çıktıktan sonra bir şeyde yapamazsın. Kargocu bir yanlışlık yaparda adresini bulamazsa o numarayı arar. Eğer ulaşamazsa da, kargonuz şubede diye, o numaraya mesaj gider. Ve siz farkında bile olmadan kargoyu almazsanız, kargo Itopya'ya geri döner.

Bence verilmeden hemencecik arayın. Çünkü üzerine yapıştırılan etikette numara yazakcak. Yapıştırdıklarından/Kargoya çıktıktan sonra bir şeyde yapamazsın. Kargocu bir yanlışlık yaparda adresini bulamazsa o numarayı arar. Eğer ulaşamazsa da, kargonuz şubede diye, o numaraya mesaj gider. Ve siz farkında bile olmadan kargoyu almazsanız, kargo Itopya'ya geri döner.
Şuan kargoda değilse geleceğini nerden bilecekler ki ama ben bı arayayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aradım yanlış yazdığım numara ile girdim gönderi bulunamamıştır dedi ve takip telefon numarası ile yapılıyor ben en iyisi iptal edeyim siparişi

Şuan kargoda değilse geleceğini nerden bilecekler ki ama ben bı arayayım

Hocam aradım yanlış yazdığım numara ile girdim gönderi bulunamamıştır dedi ve takip telefon numarası ile yapılıyor ben en iyisi iptal edeyim siparişi
Sizin kararınız. Şahsen ben sizin yerinize endişelendim 😅

Siparişi iptal edeyim en iyisi son bir görüşme yapacağım müşteri hizmetleri ile itopyanın ondan sonra bakacağım

Hocam konuştum şimdi diyorlar ki adres doğru olduğu sürece oraya bırakılır telefon numarasının bı önemi yok hiç olmadı kargonun şehir şubelerine iletilir öyle alabilirsiniz sizce iptal edeyim mi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,118
Üyeler
202,195
Son üye
kayfe
Geri