İtopya yanlış sistemi göndermiş?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar bugün itopyadan arandım. Sistemimin aslında başka birinin siparişi olduğu, ekran kartımın ve işlemci soğutucumun benim olduğu, geri kalan her şeyin kargoyla geri göndermem gerektiğini söylediler. Anlam veremedim şaşkınım ve sinirliyim bi taraftanda. Yani sistemimdeki her şey doğru. Sipariş ettiğim her şey geldi ama sistem sizin değil diyorlar. Nasıl oluyor bu? Dolandırıcı mıydı yoksa gerçekten böyle bir şey mümkün mü?

Arkadaşlar bugün itopyadan arandım. Sistemimin aslında başka birinin siparişi olduğu, ekran kartımın ve işlemci soğutucumun benim olduğu, geri kalan her şeyin kargoyla geri göndermem gerektiğini söylediler. Anlam veremedim şaşkınım ve sinirliyim bi taraftanda. Yani sistemimdeki her şey doğru. Sipariş ettiğim her şey geldi ama sistem sizin değil diyorlar. Nasıl oluyor bu? Dolandırıcı mıydı yoksa gerçekten böyle bir şey mümkün mü?
geri gönderme uwu

şimdi senin sipariş ettiğin sistem neydi liste şeklinde fotoğrafı var mı sana gelen ne ayrıca onu da bi belirt hiçbir detay yok neredeyse konuda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yorum yapılmaz bu şekilde öncelikle

şimdi senin sipariş ettiğin sistem neydi liste şeklinde fotoğrafı var mı sana gelen ne ayrıca onu da bi belirt hiçbir detay yok neredeyse konuda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yorum yapılmaz bu şekilde öncelikle
1000035588.webp
1000035589.webp
1000035590.webp

Hocam siparişim bu. Bana gelenlerde bunlar. Ama siparişiniz başkasının siparişi diyorlar. Ben anlamadım nasıl oluyor bu.

Bak şöyle diyim bu durumda ben itopyayi kendim arardim birileri beni aradi böylr böyle dedi ben gercekten itopya oldugunu nereden bileceğim böyle bir durum varmi de telefonda sor

Daha sonra evet boyle bir sey var bize gonderin derlerse gönder ,eğer sana elen birşeyler başkasinin adina fatura edilmişse veya başka şeyler varsa başkasini ilgilendiren ,daha sonra bir sorun olduğunda ugrasir durursun.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,704
Üyeler
187,720
Son üye
cakirbey74
Geri