Alınır. İtopya İncehesap gibi yerlerden hazır sistem alınmaz ama çevre ekipmanları alınır. Monitöre gelecek olursak monitör çok iyi gönül rahatlığı ile alabilirsin.Monitor çok güzel ama ıtopyada çok şikayet var güvenemiyorum incehesapda fln da 2000 TL sizce itopyadan almalimiyim
TessekurlerAlınır. İtopya İncehesap gibi yerlerden hazır sistem alınmaz ama çevre ekipmanları alınır. Monitöre gelecek olursak monitör çok iyi gönül rahatlığı ile alabilirsin.
Akşam üstü 4 e kdr stok kalırmı sizceAlınır. İtopya İncehesap gibi yerlerden hazır sistem alınmaz ama çevre ekipmanları alınır. Monitöre gelecek olursak monitör çok iyi gönül rahatlığı ile alabilirsin.
Kesin bir şey söylemek zor ama bence kalır.Tessekurler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Akşam üstü 4 e kdr stok kalırmı sizce
Yo gelmiş yeni baktım 2041 tlincehesap'ta yok bu arada. 2000 lira olmasının sebebi 27g2u olması. 27 inçlik model
75 adet stok var bende kalır diye dusunuyorumKesin bir şey söylemek zor ama bence kalır.
hazır sistemde şikayet var ekimpan alabilirsin bence al hemen çok iyi monitörMonitor çok güzel ama ıtopyada çok şikayet var güvenemiyorum incehesapda fln da 2000 TL sizce itopyadan almalimiyim
Aoc de ölü piksel çıktığı gibi itopya değişim yapıyor musArkadaşlar banada bir yardımcı olun bende monitör alacağım aoc 24g2u asus 27 inc 165 hz olan bir model ve son olarak asus tuf 23.6 144 hz 1 ms kafamda 3 model var 1800 kadar çıkarım aoc da ölü piksel olayı çok olduğu için çekincem var 27 inc asus da ise TN panel mevcut ve 1080p 27 inc için önerilmiyor Tuf modeli aklıma yattı var mı bu fiyatlara sağlam monitör teşekkürler
Alicam 75 adet stok kaldı 1499 tl için dünde stoklar bitti yenilendi saat 4 e kdr 75 adet satilirmihazır sistemde şikayet var ekimpan alabilirsin bence al hemen çok iyi monitör
Aa pardon ben yanlış görmüşümYo gelmiş yeni baktım 2041 TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
75 adet stok var bende kalır diye dusunuyorum
Bende itopyadan alacağım eft ile saat 4 e kdr bitmez insallahAa pardon ben yanlış görmüşüm