İtopyadan sistem aldım sizce nasıl ?

Reaksiyon skoru
72
Arkadaşlar herkese merhaba sistemi aşağı bırakacağım inşallah beklediğim gibidir sistem ssd ve soğutucuyu değiştim onu da görsel olarak bırakacağım ileride daha iyi bir ssd de alabilirim şimdi bütçem buna yetti yorumlarınız benim için önemli …

Ekler

• IMG_1982.webp
    IMG_1982.webp
    85.2 KB · Hit: 34
bence en az 1tb ssd olmalı onun dışında fiyat ve parça kalitesini bilemiyorum.

Ssd,ram 32gb ve 1tb olmaliydi bence ve anakart 800 daha verip b650 yapmak çok mantıklı

B650M anakart ve 32 gb 6000 mhz expo ram şart amd işlemci tercih edeceksen. Onun dışında 7600 ile 7500f arasında adam akıllı performans farkı yok hangisi ucuzsa o alınabilir özellikle 7600 işlemci almanın bir mantığı yok f/p olarak 7500f daha başarılı.

SSD dışında bir sıkıntı yok da anlamadığım konu şu; madem bilgisayar alacaksın, aldıktan sonra "Beyler bilgisayar aldım, sizce nasıl?" diye konu açmanın mantığı nedir?

Arkadaşlar herkese merhaba sistemi aşağı bırakacağım inşallah beklediğim gibidir sistem ssd ve soğutucuyu değiştim onu da görsel olarak bırakacağım ileride daha iyi bir ssd de alabilirim şimdi bütçem buna yetti yorumlarınız benim için önemli …
Konu burda farklı ama ben şunu sormak istiyorum neden almadan önce sormuyorsun da aldıktan sonra soruyorsun ?

Konu burda farklı ama ben şunu sormak istiyorum neden almadan önce sormuyorsun da aldıktan sonra soruyorsun ?
dur mantıklı şeyler söyleyip konuyu bozma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasa vento yapılmalı

Geri