Neler Yeni

İtopya'nın Rezil Ötesi Hizmeti

NanoSuit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Erhan DÜNDAR
İlk olarak şöyle söyliyim bu aralar yoğun firmalar o yüzden geç verebiliyorlar kargoya. ikincisi ups türkiyede ki en iyi kargo firmalarından biridir tartışmasız.Size öyle denk gelmiş.üçüncüsü burda kimsenin suçu yok yoğunluk çok fazla.
İtopya zaten bana yoğunluktan dolayı geç kargoya verileceğini söylüyordu ve ben bunu göze almıştım. Ancak, en fazla 3 gün içinde verilir dediler 5 gün de verdiler?
Mesaj otomatik birleştirildi:

O değilde keşke ekran kartını bir bilgisayarcıda bari bir hemen baktırsaydın.
Dışarı çıkma imkanım yoktu... Zaten ben bu yüzden sinirlendim yoksa kargolar 1 ayda da gelse beklerim.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
İtopya zaten bana yoğunluktan dolayı geç kargoya verileceğini söylüyordu ve ben bunu göze almıştım. Ancak, en fazla 3 gün içinde verilir dediler 5 gün de verdiler?
İyi bile vermişler.Ben 1 hafta beklediğimi biliyorum :D

efay144

80+ Silver

Dışarı çıkma imkanım yoktu... Zaten ben bu yüzden sinirlendim yoksa kargolar 1 ayda da gelse beklerim.
Umarım ekran kartında sorun yoktur yarında gelir geldiğinde yazarsın ekran kartını.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
ups gayet iyi firma

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1. İnternette birazcık dolansan itopyaya uğramayacağını çok net bilebilirsin. Hele ki 10-20 lira için uğramayacağını daha iyi bilirsin.
2. UPS güzel bir firmadır fakat TR'de diğer yerli kargolara göre şubesi daha az olduğu için geç gelmesi gayet normaldir. Arayıp sorsan sana söylerlerdi.
3. İtopya konusu görmekten çok sıkıldım. Araştırma yapmadan alışveriş yapmayın.

NanoSuit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Erhan DÜNDAR
Arkadaşlar herkes UPS gayet iyi firma demiş ancak bana verdikleri hizmet ortada. Ve o koskoca firmanın Van'da sadece bir şubesi bulunmakta. Oda benden 20-30 km uzakta.

1. İnternette birazcık dolansan itopyaya uğramayacağını çok net bilebilirsin. Hele ki 10-20 lira için uğramayacağını daha iyi bilirsin.
2. UPS güzel bir firmadır fakat TR'de diğer yerli kargolara göre şubesi daha az olduğu için geç gelmesi gayet normaldir. Arayıp sorsan sana söylerlerdi.
3. İtopya konusu görmekten çok sıkıldım. Araştırma yapmadan alışveriş yapmayın.
Bende itopyadan aldığım için seviniyordum. Şimdi ne güzel hizmet alırım falan diyordum. Çünkü bu siteyi herrryerde övüyorlar.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Gerçekten bu kadar rezil bir deneyimi ilk defa yaşıyorum. Ben sistem topluyorum ve itopya da kampanya ile 10-20 lira daha ucuz olduğu için işlemcimi ve ssd mi ordan aldım. Almaz olaydım. Siparişi verdim ve 5 gün geçmesine rağmen ürünler kargoya verilmedi. Hayır neyin kafası ki anlamadım. Montaj falan gerektirmiyor. Rafta duran kutuyu alıp kargoya vereceksin. Hadi 2 gün olmadı 3 gün tamamda 5 gün nedir? Neyse sabrettim ve sonunda verdiler. Vermez olaylardı. Gidip UPS diye adını sanını ilk defa duyduğum rezil bir firmaya vermişler. İstanbul'dan Van'a getirecek ürünleri. Tam 1 haftada anca şehrime ulaştı kargolar. Bakın evime ulaştı demiyorum şehrime diyorum. Bakıyorum kargo hareketlerine, gitmiş Diyarbakır şubesine orada tam 2 gün beklemiş. Yaa sabııır. Neyse dedim heralde artık getirirler. Çarşamba günü şubeye ulaşmıştı. Perşembe oldu gelmedi, Cuma oldu gelmedi iyice sabrım taştı artık. Cumartesi ve pazardan zaten hiç ümitli değildim. Dedim artık Pazartesiye garannti gelir. VE GELMEDİ. İtopyayı arıyorum, kargo şubesini arıyorum açan yok. Delirecem. En sonunda açtılar. Çarşamba getircez dediler. Ve inşallah yarın gelir. Ben beklerim hiç sıkıntı değil ama zoruma gidiyor. Sahibinden den GET li ekran kartı aldım. İstanbul'dan 2 günde geldi. Yurtiçi Kargo sağolsun. Adamlar 2 günde Van'a getirdi, getirdiği gibide dağıtıma çıkarıp verdi. En kötü kısım ne biliyorumusunuz? Ben 2. elden aldığım o ekran kartını daha işlemci ve ssd im gelmediği için sisteme takıp deniyemedim ve daha çalıştığını bile göremeden siparişi onaylamak zorunda kaldım. Yani 1000 TL verip 2. el aldığım rx570 in adam akıllı çalışıp çalışmadığını dahi bilmiyorum ve çalışmıyor ise yapabileceğim hiçbir şey yok. Ve bunun sorumlusu İtopya ve UPS denen firma. Birdaha değil 10-20 lira, 100 TL fark olsa yine İtopyada alış-veriş falan yapmam. Bu yazıyıda içimi dökmek ve sizi İtopya hakkında bilgilendirmek için yazdım. Sonuna kadar okuyanlara teşekkür ederim...
Sanırım şanşsızlığına geldi. Evet İtopya kötü bir firma fakat UPS suç atmanı önermem. Çok çalıştım UPS ile ve tek prosedürleri uygulayan ve düzgün çalışan UPS burada. En azından oturduğum yerde..

Köklü ve gayet eski bir firma.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Bu yüzden n11, adamlar akşam 5'de sipariş verdiğim ürünü 24 saatte getirdiler. (Yer antalya)

NanoSuit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Erhan DÜNDAR
Sanırım şanşsızlığına geldi. Evet İtopya kötü bir firma fakat UPS suç atmanı önermem. Çok çalıştım UPS ile ve tek prosedürleri uygulayan ve düzgün çalışan UPS burada. En azından oturduğum yerde..
Benim zaten Kargocularla PTT ve Yurtiçi hariç hiç ama hiç aram yoktur. Ya evime getirmezler yada 2 ayda getirirler.

Bu yüzden n11, adamlar akşam 5'de sipariş verdiğim ürünü 24 saatte getirdiler. (Yer antalya)
İşte Müşteri hizmeti dediğin böyle olur.

Top Bottom