Y Yoach 80+ Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 109 Dahası Reaksiyon skoru 21 İsim yunuseren Salı, 09:52 #1 Gaming gen tr den 9500 tl bir alışveriş yapıcam iziyco yu telefona indirdim ama telefondan keşfet bölümünden gaming gen tr ye basdığımda site açılmıyor bende iziyco ile öde dedim ama indirim uygulayacak mı emin olamıyorum yardımcı olurmusunuz ?
Gaming gen tr den 9500 tl bir alışveriş yapıcam iziyco yu telefona indirdim ama telefondan keşfet bölümünden gaming gen tr ye basdığımda site açılmıyor bende iziyco ile öde dedim ama indirim uygulayacak mı emin olamıyorum yardımcı olurmusunuz ?
C Cakrash 80+ Bronze Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 1,830 Dahası Reaksiyon skoru 712 İsim Musa Topçu Salı, 09:56 #2 iyzico ile öde dediğinde direkt hesabına düşer Mesaj otomatik birleştirildi: Salı, 09:56 sitesine gir ödeme kısmında iyzico ekranına atıcak hesabının bağlı olduğu telefon numarasını gir ödemeyi yap Son düzenleme: Salı, 10:41
iyzico ile öde dediğinde direkt hesabına düşer Mesaj otomatik birleştirildi: Salı, 09:56 sitesine gir ödeme kısmında iyzico ekranına atıcak hesabının bağlı olduğu telefon numarasını gir ödemeyi yap
N nebukadnezar67 80+ Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 171 Dahası Reaksiyon skoru 59 İsim can Salı, 12:06 #3 önce iyzicoda keşfet kısmında kampanyaya katılman lazım yoksa iade gelmez.