furkangorur
80+ Silver
Dahası
Gaminggen ekstra ucuza klavye mouse soğutucu almak isteyenler gelsin
Parolapara hesabı açıp dogruluyoruz buradan 800tlye 400tl cashback veriyor.
Sonra iyzico gaminggen kampanyasına katılıyoruz %10 ilk siparişe 1000 TL'ye 300tl cashback veriyor.
Gaminggen den istediğimiz min 1000tlık bir ürün seçiyoruz. Ödeme kısmında iyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz ve cashbackler geliyor.
"Alıntı"
NOT: PAROLAPARA DAKİ 800E 400TL CASHBACKI İSTEDİĞİNİZ SİTE DE KULLANABİLİRSİNİZ.
Parolapara hesabı açıp dogruluyoruz buradan 800tlye 400tl cashback veriyor.
Sonra iyzico gaminggen kampanyasına katılıyoruz %10 ilk siparişe 1000 TL'ye 300tl cashback veriyor.
Gaminggen den istediğimiz min 1000tlık bir ürün seçiyoruz. Ödeme kısmında iyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz ve cashbackler geliyor.
"Alıntı"
https://www.iyzico.com/kendim-icin/bayram-kampanyasi-2025 bu kampanya ile max 500 tl olacak sekilde pckolik sitesinde de cashback var arkadaslar sordum destege pckolik dahildir dediler
NOT: PAROLAPARA DAKİ 800E 400TL CASHBACKI İSTEDİĞİNİZ SİTE DE KULLANABİLİRSİNİZ.
Anında veriyor, konu sahibine teşekkürler, eşten dostan hesap açıp ihtiyaçlarınızı giderin.
furkangorur
İyizico'dan %10 indirim, 300 TL ve ParolaPara'dan 400 TL anında geldi. Bu kulaklığı 1079 TL'ye almış oldum. Konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum. Herkese iyi bayramlar
Alıntıyı görüntüle
parolapara üzerinden 2 binlik alışveriş 1 e geldi. Hepsiburadayada %10 veriyor. 2 hesap açıp yaptım sanal kartada veriyor
https://www.gaming.gen.tr/urun/5847...suz-hotswap-mac-uyumlu-mekanik-gaming-klavye/
kampanyaya katıldım parolakart ile ödemede yaptım iade gelecekmi görecez :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 dakkada yattı iyzico valla 289tl
parolapara da yattı şimdi 400tl allah razı olsun valla konuyu açana
bu arada hepsiburadadan kulaklık aldım 1100 TL'ye totalde 500 lira cashback verdi sadece parolapara ilgilenen lazım olan ona da bakabilir.
405 iyzico 401 de parolaparadan cashback anında verildi teşekkürler konuyu açan için
Son düzenleme: