🔥İndirim Iyzico uygulaması ile ödemelerde %20 gerçek indirim

Şöyle telefon için kablosuz kulaklık alabileceğimiz bir sitede geçiyorsa direkt kullanırız

trendyoldan elektronik alımına geçerli mi acaba ve steam içinde ?

Benim anladığım düne ve sınırlı kişiye özeldi. Dün aslında aynı anda aktif olan 3 kampanya vardı daha önce hiç alışveriş yapmamış biri için.
1- İlk alışveriş 300 TL
2- 27 Ocak'a özel %50 kampanyası (max 300 tl)
3- Sömestr %20 kampanyası
MH ile konuştuğum ve de uygulama yazandan anladığım; 2. kampanya diğer kampanyalarla birleşebiliyor ama 1 ve 3 kendi arasında birleşmiyor. 27 Ocak özel olan kampanyada da 1500 kişi limit olduğu için belki sizin sipariş onun dışarısında kalmıştır.
Cevaplar için teşekkürler hocam. Destek talebi oluşturduk cevabı bekliyorum bakalım olumlu bir durum olursa buradan bildiririm. Senin dediğini (1500 kişi) temsilciye söylediğimde öyle bir şey olmadığını, olsa kampanyaya katılamayacağımı söyledi. Ben katıldım halde faydalanamadım işte. Kara kara düşünüyorum iptal mi etsem yoksa kalsa mı 970 yerine 1260'a aldık yine piyasadan uygun.

Monitör aldım, sonrasında bin TL hediye kartı verdi, üstüne ekleme yapıp trendyoldan almak istediği şeyi sanal kart oluşturup aldım.

Herkes nasıl alıyor doğrulanmamış hesapta 2750TL limit oluyor klavye falan nasıl alıyorsunuz? Hesap limiti arttırmak içinde kart satın almamı istiyor o da bir kaç günü bulur sanırım gelmesi 31 ocak sonmuş zaten.

Geri