🔥İndirim Iyzico uygulaması ile ödemelerde %20 gerçek indirim

uygulamaya kredi kartimi eklemem mi gerekiyor alisveris yapmadan once

Bilgisi olan var mı acaba, ona göre siparişi iptal edip kapatıp gideceğim valla.

Son düzenleme:
laptop com tr den monitör aldım 400 tl indirimli. en uygun şuan bu site sanırım gaming ürünlerinde

Bilgisi olan var mı acaba, ona göre siparişi iptal edip kapatıp gideceğim valla.

İlk alışveriş kampanyasının geri ödemesini soruyorsan o gelmeyecek diye biliyorum. Dün yapılan %50 indirimin (max 300 tl) detaylarında tüm indirimlere ek yazıyordu, yani diğer kampanyalar ile birleşiyordu.
Ben de farklı bir SSD alacaktım 26'sında bu dün yapılan indirim yokken. Sipariş oluşturmadan önce müşteri hizmetlerini aradım, siparişim %20 kampanyasına ve ilk alışveriş kampanyasına da uygun. Her ikisinden de faydalanabilecek miyim dedim. Kampanyaların yalnızca bir tanesinden faydalanabilirsiniz dedi. O bir taneyi de hangisinden daha fazla iade kazanıyorsan onu devreye sokuyorlar sanırım.

Bakiye yüklemeden nasıl alısveris yapacam?
İlk ödeme kampanyası da var 300 TL cashbackli ona katılmak için yükledim
iyzico altyapısı kullanarak alışveriş yapman yetiyor bakiye yüklemeye gerek sitelerden birine gir ödeme kısmında iyzico ile ödeye telefon numaranı giriyorsun bitiyor

İlk alışveriş kampanyasının geri ödemesini soruyorsan o gelmeyecek diye biliyorum. Dün yapılan %50 indirimin (max 300 tl) detaylarında tüm indirimlere ek yazıyordu, yani diğer kampanyalar ile birleşiyordu.
Ben de farklı bir SSD alacaktım 26'sında bu dün yapılan indirim yokken. Sipariş oluşturmadan önce müşteri hizmetlerini aradım, siparişim %20 kampanyasına ve ilk alışveriş kampanyasına da uygun. Her ikisinden de faydalanabilecek miyim dedim. Kampanyaların yalnızca bir tanesinden faydalanabilirsiniz dedi. O bir taneyi de hangisinden daha fazla iade kazanıyorsan onu devreye sokuyorlar sanırım.
Hocam bilmiyorum ki ben de nedir ne değildir. Ben müşteri temsilcisi ile de görüştüm, iyzico içerisindeki destek ile de görüştüm onlar bakiyemin yatması gerektiğini yatmadığı için de ilgili birime bildirdiklerini söylediler. Anlamadım gitti. Dün'e özel miydi yani bu çift kampanya?

kredi kartı ile oluyor mu ?
hall efect ve manyetik switch li klavye var. hazır böyle bir kampanya varken alayım diyorum .

Hocam bilmiyorum ki ben de nedir ne değildir. Ben müşteri temsilcisi ile de görüştüm, iyzico içerisindeki destek ile de görüştüm onlar bakiyemin yatması gerektiğini yatmadığı için de ilgili birime bildirdiklerini söylediler. Anlamadım gitti. Dün'e özel miydi yani bu çift kampanya?
Benim anladığım düne ve sınırlı kişiye özeldi. Dün aslında aynı anda aktif olan 3 kampanya vardı daha önce hiç alışveriş yapmamış biri için.
1- İlk alışveriş 300 TL
2- 27 Ocak'a özel %50 kampanyası (max 300 tl)
3- Sömestr %20 kampanyası
MH ile konuştuğum ve de uygulama yazandan anladığım; 2. kampanya diğer kampanyalarla birleşebiliyor ama 1 ve 3 kendi arasında birleşmiyor. 27 Ocak özel olan kampanyada da 1500 kişi limit olduğu için belki sizin sipariş onun dışarısında kalmıştır.

hall efect ve manyetik switch li klavye var. hazır böyle bir kampanya varken alayım diyorum .
ben 6 ay taksitle aldım taksitin faizindende ekliyor %20ye taksitle 4k ise 800 geri veriyor

Outemu manyetik switch 🤣🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,843
Üyeler
184,060
Son üye
zaggmmt
Geri