🔥İndirim Iyzico uygulaması ile ödemelerde %20 gerçek indirim

ilk mesaja eklendi.

GÜNCELLEME
pckolik.com da iyzico ile ödeme seçeneği çıkmıyormuş

GÜNCELLEME 2
İYZİCO hesabına gelen parayı eft olarak alamıyorsunuz ama sanal iyzico kart oluşturarak her yerde kullanabilirsiniz. Normal kredi kartı gibi çalışıyormuş.
Akbank garanti ve vakıftan Qb ile hesaptaki paranı çeke biliyorsun

300 TL iadeyi desteğe yazınca ilgilenmiyorlar. Vermeye niyetleri yok herhalde.

Yüzde 20 hemen yansıdı 300 tl için müşteri hizmetlerine yazdım 6 saat içinde yattı. Ödeme kısmına gelip geri döndüğünüzde sipariş iptal edilmiş gibi gösteriyor ondan kaynaklı 300 TL ler geç gelmiş olabilir.

Ben Viper v3 hyperspeed aldım 1850 TL civarına geldi fiyatını hak etmeyen bir üründü ancak 2. Elleri o civarda ve büyük el için iyi kablosuz mouse bulmak çok zor maalesef ağırlık çok sorun eden biri değilim g402 den geçtim.

%20 iadesi cashback şeklinde mi oluyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

300 TL iadeyi desteğe yazınca ilgilenmiyorlar. Vermeye niyetleri yok herhalde.
GamingGEN'de 300 tl kampanyası falan mı var?

Son düzenleme:
Gaminggenden ram alacam iyzico ile ödemeye çalısacam, çalışacam çunku tam an layamadım.😊. İyzico uygulamasından bilgisayar oyunu&elektronik kampanyasına katıl %20 indirim kazan yazdı ödeme kısmında ama, iyzicoda bulamıyorum bu kampanyayı. Yardımcı olacak arkslar yazabilirse sevinirim

%20 iadesi cashback şeklinde mi oluyor?

GamingGEN'de 300 tl kampanyası falan mı var?
Evet cashback olarak geliyor.

Bahsettikleri 300TL ilk siparişe özel olan.

Gaminggenden ram alacam iyzico ile ödemeye çalısacam, çalışacam çunku tam an layamadım.😊. İyzico uygulamasından bilgisayar oyunu&elektronik kampanyasına katıl %20 indirim kazan yazdı ödeme kısmında ama, iyzicoda bulamıyorum bu kampanyayı. Yardımcı olacak arkslar yazabilirse sevinirim
Anasayfadaki ''Ayın Fırsatı'' kısmındaki kampanyaları kaydırdığınızda göremiyor musunuz hocam?

Gaming Gen'dan daha önce alışveriş yapmadım, monitör almayı düşünüyorum oradan 300 TL iade için ne yapmalıyım?

Anasayfadaki ''Ayın Fırsatı'' kısmındaki kampanyaları kaydırdığınızda göremiyor musunuz hocam?
Ben uygulamadan bakıyordum, öyle bir yer goremedim

Geri