Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

İyzico'dan ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasına katılıyoruz, Parolapara'dan ise ilk ödemeye %50 indirim kampanyasına katılıyoruz. İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz. Ayrıca İtopya veya GamingGenTR'de İyzico %10 indirim kampanyası var onlara katılırsanız eğer bu iki sitede %10 indirim daha alabilirsiniz. Mesela İtopya'da satılan 1.049 TL ürün 34 TL'e geliyor bu şekilde.
.

Son düzenleme:
itopyada çalışıyor mu ayrıca sırayla hangi adımları izlemem gerekiyor ne iyzico ne parolapara var

Arkadaşlar iyzico ilk ödeme de sınır var mı iyzico öde yapıp parolapara kartı giricez doğru anladım dimi iyzico çekilebilir vermiyor bunu biliyorum parolapara çekilebilir mi veriyor

Evet öyle. Ödeme yapmadan önce kampanyalara katılmış mısınız kontrol edin. İyzico parası çekilemiyor ama Parolapara parası çekilebiliyor.
hocam şimdi total parasının hepsini geri alabiliyor muyuz 1k paranın

Evet öyle. Ödeme yapmadan önce kampanyalara katılmış mısınız kontrol edin. İyzico parası çekilemiyor ama Parolapara parası çekilebiliyor.
teşekkür ederim iyzico ilk kez alışverişi kullanmıştım önceden şimdi aileden birine açıcam hesap peki iyzico ile parolapara farklı kişiler olsa sorun oluyormu

decathlon hem %20 hem 1000e 500 hemde parola para kartıyla alınabiliyor bu hesapta 1000 tllik alışverişe iyzicodan 700 parolaparadan 400 lira geliyor yani 100 tl kar mı ediyoruz?

Arkadaşlar iyzico tam olarak ne? Şirket fln diyor yardımcı olurmusunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,908
Üyeler
175,128
Son üye
baggiletto
Geri