Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

%10 yok wraithde @EREN PC
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben şuanda iyziconun ilk alışveriş cashbackini alamadım daha
knk bide bişi dağa sorcam yanına bitanede mousepad alsam oda toplu indirime girmiyo dimi

Bilgilendirme için teşekkürler. scyrox v8 aldım 3000 TL'ye toplam 1700 TL cashback verdi.

Itopya'da ilk alisveris kampanyasi gecerli degil, basligi acan adam yuzlerce kisiyi yanlis bilgilendiriyor.

alışverişten önce kartı iyzico ya kaydetmek gerekiyor mu yoksa iyzico ile öde seeçneğinden alınca direkt oluyor mu

Nasi Max o kadar hocam 3klik ürün alsan 1700 geliyor parolapara dahil onu saymadan 1300 TL indirim
Adam daha fazlası vermesi gerektiğini belirtti gaming gen max 1300 geliyor yaparlarsa 400’de parolapara 1700 er daha fazlasını nasıl alıcak?

alışverişten önce kartı iyzico ya kaydetmek gerekiyor mu yoksa iyzico ile öde seeçneğinden alınca direkt oluyor mu
Kaydetmelik bir şey yok kampanyalara katıl ödeme ekranında iyzico ile öde yap kart bilgilerini gir öde

1700 nasıl veriyor hocam
3000 TL lik alışverişte Gelebilecek maks tutarlar bunlar.
Daha pahalı alışverişte sadece %10 kampanyasından gelen para artar. maksimum 1000 tl olur o da.

3000 TL için hesap aşağıda (Gaming.Gen üzerinden. itopyada yeni müşteri yok)
iyzico
500 tl: ilk alışveriş kampanyası
300 tl: %10 gaming gen kampanyası
500 tl: %25 bayram kampanyası

parolapara
400 tl ilk alışveriş kampanyası

iyzico uygulamasını indirip kampanyalara mutlaka katılın. sonra kartı enrde girdiğiniz önemi değil

Adam daha fazlası vermesi gerektiğini belirtti gaming gen max 1300 geliyor yaparlarsa 400’de parolapara 1700 er daha fazlasını nasıl alıcak?

Kaydetmelik bir şey yok kampanyalara katıl ödeme ekranında iyzico ile öde yap kart bilgilerini gir öde
tamamdır hocam

Arkadaşlar %10 indirim kampanyasına katılmayı unutmuşum iptal edip tekrar alsam mouse yi indirim geçerli olurmu ilk alışveriş indirimi geldi ancak %25 indirimi de gelmedi

Bunun çözümü nedir başına gelen var mı?

Ekler

• IMG_0739.webp
    IMG_0739.webp
    19 KB · Hit: 57
Geri