knk bide bişi dağa sorcam yanına bitanede mousepad alsam oda toplu indirime girmiyo dimi%10 yok wraithde @EREN PC
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben şuanda iyziconun ilk alışveriş cashbackini alamadım daha
knk bide bişi dağa sorcam yanına bitanede mousepad alsam oda toplu indirime girmiyo dimi%10 yok wraithde @EREN PC
Ben şuanda iyziconun ilk alışveriş cashbackini alamadım daha
gaming gen tr denmi aldınBilgilendirme için teşekkürler. scyrox v8 aldım 3000 TL'ye toplam 1700 TL cashback verdi.
dağa fazla vermesi lazımBilgilendirme için teşekkürler. scyrox v8 aldım 3000 TL'ye toplam 1700 TL cashback verdi.
Daha fazla veremez gaming gen max 1239 TL veriyorgaming gen tr denmi aldın
dağa fazla vermesi lazım
Nasi Max o kadar hocam 3klik ürün alsan 1700 geliyor parolapara dahil onu saymadan 1300 TL indirimDaha fazla veremez gaming gen max 1239 TL veriyor
Parolaparayı katmıyoruz şuan sadece iyzico hesapladımNasi Max o kadar hocam 3klik ürün alsan 1700 geliyor parolapara dahil onu saymadan 1300 TL indirim
Adam daha fazlası vermesi gerektiğini belirtti gaming gen max 1300 geliyor yaparlarsa 400’de parolapara 1700 er daha fazlasını nasıl alıcak?Nasi Max o kadar hocam 3klik ürün alsan 1700 geliyor parolapara dahil onu saymadan 1300 TL indirim
Kaydetmelik bir şey yok kampanyalara katıl ödeme ekranında iyzico ile öde yap kart bilgilerini gir ödealışverişten önce kartı iyzico ya kaydetmek gerekiyor mu yoksa iyzico ile öde seeçneğinden alınca direkt oluyor mu
3000 TL lik alışverişte Gelebilecek maks tutarlar bunlar.1700 nasıl veriyor hocam
iyzico uygulamasını indirip kampanyalara mutlaka katılın. sonra kartı enrde girdiğiniz önemi değilalışverişten önce kartı iyzico ya kaydetmek gerekiyor mu yoksa iyzico ile öde seeçneğinden alınca direkt oluyor mu
tamamdır hocamAdam daha fazlası vermesi gerektiğini belirtti gaming gen max 1300 geliyor yaparlarsa 400’de parolapara 1700 er daha fazlasını nasıl alıcak?
Kaydetmelik bir şey yok kampanyalara katıl ödeme ekranında iyzico ile öde yap kart bilgilerini gir öde