Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Teşekkürler eskiden kullanıyordum %60 ama %75 daha iyi oluyor benim için oyun oyarken kullanmak için alabilirim belki program kullanırken f tuşları olmayınca baya zor oluyor yedekte bir tane vardı 700tl ye fln geliyor degil mi birdr son soru cashback geldigi zaman diger aile elemanlarından bu casbacki kullanabiliyormuyuz
Bende güncrl olarak %75 kullanıyorum valorant için aldım bunu 761’e geldi aileden yeni hesap açıp tekrar alabilirsin

Bende güncrl olarak %75 kullanıyorum valorant için aldım bunu 761’e geldi aileden yeni hesap açıp tekrar alabilirsin
Teşekkürler gelen cashbackle alabilirim yani degil mi yoksa tekrar açtığım hesaba nakit mi atmam lazım son olarak parayı parolaparaya mı yatıracağım iyzico ya mı

beyler iyzico ile alisveris yapmamama ragmen destek ekibi yaptığımı soyleyip cashback olmayacagini belirtiyor kamera şakası falanmi bunlar hiç siparisimde olmadı üstelik

arkadaşlar wraithden alışveriş yapacağımda iyzico ile öde yi seçtikten sonra kart girme ekranı karşılamıyor beni, parolapara kampanyasından nasıl yararlanacağız ekstra olarak?

GamingGenTR ve İtopya'da İyzico ve Parolapara kampanyaları sayesinde en az 1.000 TL ürüne en az 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Çok uzatmadan nasıl yapıldığını anlatalım:

1. İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2. İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback, GamingGenTR veya İtopya alışverişlerine %10 cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyalarına katılıyoruz.
3. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz.
4. Ürünü alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
5. Cashbackiniz hayırlı olsun.

Not: Cashback alabilmek için en az 1.000 TL ürün almanız gerekmektedir.
İyzico bayram alışverişlerine %25 cashback kampanyasının üst limiti 500 TL, GamingGenTR %10 cashback kampanyasının üst limiti 1.000 TL, İyzico ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasının üst limiti 500 TL'dir. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasının üst limiti 400 TL'dir.
Cashback miktarı ödemeye göre değişir. (Örnek: 7.999 TL'lik monitör de 2.200 TL cashback alırsınız.)
ilk ödemeye 500 TL her sitede varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar wraithden alışveriş yapacağımda iyzico ile öde yi seçtikten sonra kart girme ekranı karşılamıyor beni, parolapara kampanyasından nasıl yararlanacağız ekstra olarak?
olursa yazarmısın hangi ürünü alıyosun

ilk ödemeye 500 TL her sitede varmı

olursa yazarmısın hangi ürünü alıyosun
parolapara kampanyası oluyor şimdi alışveriş yaptım ve cashback hesabıma tanımlandı

parolapara kampanyası oluyor şimdi alışveriş yaptım ve cashback hesabıma tanımlandı
knk şimdi wraıth den aldığımız bir ürün yüzde kaç iade oluyo onda iyizico varmı

knk şimdi wraıth den aldığımız bir ürün yüzde kaç iade oluyo onda iyizico varmı
iyzico'da oluyo parolapara'da oluyor. Mİn. 2000TL lik bir alışveriş yaptığını varsayıyorum; 500TL Cashback(%25 Bayram Alışverişi Kampanyası) + 500TL Cashback(İyzico ile ilk alışveriş kampanyası) + 400TL Cashback(Parolapara ilk alışveriş kampanyası)

ben Darmoshark M3 pro max white aldım

iyzico'da oluyo parolapara'da oluyor. Mİn. 2000TL lik bir alışveriş yaptığını varsayıyorum; 500TL Cashback(%25 Bayram Alışverişi Kampanyası) + 500TL Cashback(İyzico ile ilk alışveriş kampanyası) + 400TL Cashback(Parolapara ilk alışveriş kampanyası)

ben Darmoshark M3 pro max white aldım
600tl yemi denk geldi sanki dağa aza gelmiş olması lazım yüzde 10 u almadınmı

%10 yok wraithde @EREN PC

600tl yemi denk geldi sanki dağa aza gelmiş olması lazım yüzde 10 u almadınmı
Ben şuanda iyziconun ilk alışveriş cashbackini alamadım daha

%10 yok wraithde @EREN PC

Ben şuanda iyziconun ilk alışveriş cashbackini alamadım daha
anladım sen yine atarlarsa yaz bende

ATK Blazing Sky X1 alcak bakalım kaça denk gelcek​