Sencrom
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 175
kanka iyzocda hesap var bende önceden yeni hesap şartmı bunları yaparkenDell monitörü aldım iyzico anında 1799.90tl iadeyi verdi
kanka iyzocda hesap var bende önceden yeni hesap şartmı bunları yaparkenDell monitörü aldım iyzico anında 1799.90tl iadeyi verdi
İlk ödeme ise yeni hesap açmana gerek yok.kanka iyzocda hesap var bende önceden yeni hesap şartmı bunları yaparken
Benim hesap vardı hiç kullanmamıştım yani hesaptan ilk alışverişine veriyor. Daha doğrusu ilk alışverişine 500tl ve diğer kampanyaları kullanmadıysan onlara %25 bayram kampanyası max 500tl %10 kampanyası max 1000tl veriyorkanka iyzocda hesap var bende önceden yeni hesap şartmı bunları yaparken
3.madde de kendisi otomatik katılmış oluyor mu çünkü kampanyaya katıl butonunu göremedim.GamingGenTR'de İyzico ve Parolapara kampanyaları sayesinde en az 1.000 TL ürüne en az 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Çok uzatmadan nasıl yapıldığını anlatalım:
1. İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2. İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback, GamingGenTR alışverişlerine %10 cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyalarına katılıyoruz.
3. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz.
4. Ürünü alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
5. adım Cashbackiniz hayırlı olsun.
Not: Cashback alabilmek için en az 1.000 TL ürün almanız gerekmektedir.
İyzico bayram alışverişlerine %25 cashback kampanyasının üst limiti 500 TL, GamingGenTR %10 cashback kampanyasının üst limiti 1.000 TL, İyzico ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasının üst limiti 500 TL'dir. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasının üst limiti 400 TL'dir.
Cashback miktarı ödemeye göre değişir. (Örnek: 7.999 TL'lik monitör de 2.200 TL cashback alırsınız.)
evet katılma butonu yok otomatik uyguluyor3.madde de kendisi otomatik katılmış oluyor mu çünkü kampanyaya katıl butonunu göremedim.
istanbulkart üzerinden bakiye yükle kısmında iyzico sanal kartını gireceksinBeyler iyzicoyu nasi nakite cevirebilirim
4 hesaptan 3 tane 1tb m2, 1 adet a520 aldım. %25+%10 birlikte yapıyor ve anında veriyor. Konu sahibine teşekkür ediyorum
hangi m2 leri aldınız4 hesaptan 3 tane 1tb m2, 1 adet a520 aldım. %25+%10 birlikte yapıyor ve anında veriyor. Konu sahibine teşekkür ediyorum