gaming'de mi çözüldü diğer sitelerde mi hocamParolapara sorunu düzeltilmiş durumda alım yapılabiliyor.
Parolaparaya mı nakit attınız ? Benim ürünüm 5300 TL, bende totalde 1885 TL alacak mıyım yani ?Az önce gaminggen'den 4857TL tutarında alışveriş yaptım. İyzico 500+500+485 TL ve Parolaparadan 400TL değerinde cashback aldım.
Evet parolaparaya nakit attım ve sanal kart oluşturdum. İyzico ile öderken o sanalkart'ı kullanıp ödeme yaptım.Parolaparaya mı nakit attınız ? Benim ürünüm 5300 TL, bende totalde 1885 TL alacak mıyım yani ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Parolapara'yı indirdim ama mesaj gelmesine ve kodu girmeme rağmen kabul etmiyor..
%25 bayram alışverişi var 500TL ile sınırlı.Gaminggen indirim = 530 TL, İyzico ilk = 500 TL, Parolapara = 400 TL (Kaydolurken büyük sıkıntı çıkarıyor sistem sonuna geldim hata veriyor) , diğer 500 TL ney acaba ?
Parolapara kaydın son aşamasına gelindiğinde hata veriyor. 400 TL için uğraştığımız şeye bak güzel ülkemde ya..%25 bayram alışverişi var 500TL ile sınırlı.
İtopya'dan ssd alacagım.GamingGenTR'de İyzico ve Parolapara kampanyaları sayesinde en az 1.000 TL ürüne en az 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Çok uzatmadan nasıl yapıldığını anlatalım:
1. İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2. İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback, GamingGenTR alışverişlerine %10 cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyalarına katılıyoruz.
3. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz.
4. Ürünü alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
5. Cashbackiniz hayırlı olsun.
Not: Cashback alabilmek için en az 1.000 TL ürün almanız gerekmektedir.
İyzico bayram alışverişlerine %25 cashback kampanyasının üst limiti 500 TL, GamingGenTR %10 cashback kampanyasının üst limiti 1.000 TL, İyzico ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasının üst limiti 500 TL'dir. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasının üst limiti 400 TL'dir.
Cashback miktarı ödemeye göre değişir. (Örnek: 7.999 TL'lik monitör de 2.200 TL cashback alırsınız.)
Hocam iyzico ve parolapara hesaplarım farklı mail ve farklı cep tel. İle acıldı.daha önce iyzico kullanmış olabilir misiniz?
Cep tel ve mail eşleşmesi gerekiyormuş.İtopya'dan ssd alacagım.
İyzicoya kayıtlı mail adresim ve telefonum farklı
Parolaparadaki mail ve telefon farklı
Bunları nasıl birleştirip ikisininde kampanyalarından yararlanabilirim.
(Parolapara telefon ve maili degistirmiyor zorluk cıkartıyor)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam iyzico ve parolapara hesaplarım farklı mail ve farklı cep tel. İle acıldı.
İkisini birleştirio kampnyalarından nasıl faydlaanabilirim.
Hala nedense parolapara yatmadı bana iyzico yattı direk aldığım gibiGaming gen kadar indirim alabileceğimiz başka neresi var mesela wraithde aynı gaming gen gibi 400 parolapara 500 iyzico %25 iyzico sunuyor mu birde iyzicodan gelen cashbackle epic gamesten alışveriş yapabilir miyiz
İyzico bakiyesini nasıl kullanabiliriz fatura ödeme yada ibb karta aktarma var mı? Alısveris yapmadan kullanma mantıgı var mı?parolapara ile öderken aldıysan çözülmüş olmalı.