Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

şunu bilen bi cevap verebilir mi pls
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

*
aynısını merak ediyorum parayı nereye atacaz iyzicoya mı parolaparaya mı anlamadım kimse de bahsetmemiş

Beyler parayı parolaparaya atıyorsunuz parolaparadan gelen cashback i geri banka hesabınıza çekebiliyorsunuz ama iyzicodan gelen cashback İstanbul kart harici başka hesaba çekilmiyor herhalde (papara ve uption hata verdi iyzicodan çekmedi) parayı şimdi naysı denicem oradan çekicek mi

Beyler parayı parolaparaya atıyorsunuz parolaparadan gelen cashback i geri banka hesabınıza çekebiliyorsunuz ama iyzicodan gelen cashback İstanbul kart harici başka hesaba çekilmiyor herhalde (papara ve uption hata verdi iyzicodan çekmedi) parayı şimdi naysı denicem oradan çekicek mi
iyzico neden var o zaman anlamadım.

İyzico ve parolapara hesabı açtım. 1002 TL parolapara hesabıma yükledim. İyzico ile ödeme yap dedim ve parolapara sanal kart bilgilerini girdim. Para çekildi ve 2 adet sipariş çıktısı oluştu. Biri iptal biri beklemede görünüyor gaming gen üzerinde. 400 TL cashback geldi parolapara üzerinden ancak iyzico üzerinden gelmedi ve sipariş hala beklemede görünüyordu. Az önce sipariş iptal edlildi ve hesaba para geri yattı. Toplam hesap 1400 TL oldu. Daha sonra 400 TL cashback geri alındı ve başlangıca geri döndüm. Sanırım yöntem işe yaramıyor.

aynısını merak ediyorum parayı nereye atacaz iyzicoya mı parolaparaya mı anlamadım kimse de bahsetmemiş
Parayı hangi karttan harcadın önemsiz istersen kredi kartını iyzico tanımla istersen iyzicoya bakiye at. Kampanyalara katıldığın sürece her türlü cashback geliyor. Parolapara kart tanımayanlar bir taşta iki kuş vurmak için yapıyor.

Parayı hangi karttan harcadın önemsiz istersen kredi kartını iyzico tanımla istersen iyzicoya bakiye at. Kampanyalara katıldığın sürece her türlü cashback geliyor. Parolapara kart tanımayanlar bir taşta iki kuş vurmak için yapıyor.
hocam parolapara indirdim şimdi bana biraz basitçe anlatır mısınız. parolaparaya alacağım ürünün parasını mı yüklüyeyim? sonra site ekranında iyzico ile ödemeyi seçip parolapara sanal kart bilgilerimi mi gireyim?

Merhaba itopya.com bayram %25 kampanyasına dahil ancak ilk alışveriş 500 TL Cashback dahil olup olmadığını bilmiyorum?

Deneyen var mı itopya.com ilk alışveriş markalar kısmında yok cashback geliyor mu?

Ssd öneriniz var mı mümkünse full cashback olsun ve 1k nakit olmak zorunda degil mi en az yani nakit parayla alacagim

hocam parolapara indirdim şimdi bana biraz basitçe anlatır mısınız. parolaparaya alacağım ürünün parasını mı yüklüyeyim? sonra site ekranında iyzico ile ödemeyi seçip parolapara sanal kart bilgilerimi mi gireyim?
iyzicoda hesap dogrulamadım alacam sorun olur muı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,228
Üyeler
174,085
Son üye
Rooster_
Geri