Ben denedim ama doğrulama kodu gelmiyor bendeİyzico bakiyesi naysa yüklenip oradan banka hesabına çekilebilir mi?
*peki bunun için bakiyeyi iyzicoya mı yüklemeliyiz yoksa parolaparaya mı onu anlamadım
İstanbul karta bakiye olarak yüklüceksin iyzico bakiyeni sonra istediğin yere çekersinAkko 60 klavyeyi aldım 1200 cashback verdi iyzico bankaya çekmeyi denedim de olmuyor bilginize yapabilen varsa dönerse sevinirim.
aynısını merak ediyorum parayı nereye atacaz iyzicoya mı parolaparaya mı anlamadım kimse de bahsetmemişşunu bilen bi cevap verebilir mi pls
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
*
iyzico neden var o zaman anlamadım.Beyler parayı parolaparaya atıyorsunuz parolaparadan gelen cashback i geri banka hesabınıza çekebiliyorsunuz ama iyzicodan gelen cashback İstanbul kart harici başka hesaba çekilmiyor herhalde (papara ve uption hata verdi iyzicodan çekmedi) parayı şimdi naysı denicem oradan çekicek mi
Parayı hangi karttan harcadın önemsiz istersen kredi kartını iyzico tanımla istersen iyzicoya bakiye at. Kampanyalara katıldığın sürece her türlü cashback geliyor. Parolapara kart tanımayanlar bir taşta iki kuş vurmak için yapıyor.aynısını merak ediyorum parayı nereye atacaz iyzicoya mı parolaparaya mı anlamadım kimse de bahsetmemiş
hocam parolapara indirdim şimdi bana biraz basitçe anlatır mısınız. parolaparaya alacağım ürünün parasını mı yüklüyeyim? sonra site ekranında iyzico ile ödemeyi seçip parolapara sanal kart bilgilerimi mi gireyim?Parayı hangi karttan harcadın önemsiz istersen kredi kartını iyzico tanımla istersen iyzicoya bakiye at. Kampanyalara katıldığın sürece her türlü cashback geliyor. Parolapara kart tanımayanlar bir taşta iki kuş vurmak için yapıyor.
iyzicoda hesap dogrulamadım alacam sorun olur muıhocam parolapara indirdim şimdi bana biraz basitçe anlatır mısınız. parolaparaya alacağım ürünün parasını mı yüklüyeyim? sonra site ekranında iyzico ile ödemeyi seçip parolapara sanal kart bilgilerimi mi gireyim?