Parolapara cashback hemen hesaba yüklendi mi sizde ben satın aldım iyzico geldi ama parolapara gelmedi henüzTeşekkürler.
İlk defa üye oldum ikisinede.
DELL G2724D mönitörü aldım. Toplam 7999 tl nakit verdim. iyzicodan 1799 tl geri ödeme geldi.
parolaparadan ise ilk ödemeye %50 cashback kampanyasından (üst miktar 400 tl) 400 tl geldi.
Toplamda 2199 tl geri ödeme aldım.
düzeltme parolaparadan gelen 400 tl yi banka hesabıma direkt geri çektim. iyzicoyagelen 1799 TL'ye bakacağız artık fikri olan varsa bilgilendirebilir nasıl çekeceğime dair![]()
Kartla yüklüyorsun QR ile çekiyorsunVodafone pay'e nasıl gönderiyoruz bilgin var mı hocam?
vodafone pay cuzdanda para karta cekemıyom nasıl yapıcamKartla yüklüyorsun QR ile çekiyorsun
Kardeşim vodofone paye gir cüzdana değil sanal karta iyzico kart ile yükle QR ile atmden çeovodafone pay cuzdanda para karta cekemıyom nasıl yapıcam
Beyler parolapara dan kampanyaya katıl tarzı bir şey varmıydı yoksa otomatik oluyor muyduParolapara cashback hemen hesaba yüklendi mi sizde ben satın aldım iyzico geldi ama parolapara gelmedi henüz
Vodafone pay'e gir.Vodafone pay'e nasıl gönderiyoruz bilgin var mı hocam?
Aynı sorun bende de var.parolapara da cashback kampanyası görünmüyor kaldırıldı mı