Yozgatlııı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,313
düzeltirmi veya ekstra sorunlar çıkarırmı?
4 aylık monitörümde bir anda çıktı. garantiye versem 1 adet olduğu için bir şey yapmazlar gibime geliyor. sanırım böyle kaldık, sonradan çıktığınıda yeni görüyorum. ama tam 1 pixel bile değil pixelin 3 de 1 neredeyse krımızı yanıyor sadece.Hiç bir halta yaradigi yok. Bir çok laptop ve monitörde denedim bir kez bile ise yaramadı. Yalandan ibaret bir şey.
Beyaz ve yeşil renkte kırmız ise sıkışmış piksel. Çözümü yok garanti zaten bakmıyor. Köşelerde ise üzmez kullan gitsin.4 aylık monitörümde bir anda çıktı. garantiye versem 1 adet olduğu için bir şey yapmazlar gibime geliyor. sanırım böyle kaldık, sonradan çıktığınıda yeni görüyorum. ama tam 1 pixel bile değil pixelin 3 de 1 neredeyse krımızı yanıyor sadece.
neredeyse köşede pixelin 3 de 1 inde olduğu içinde pek belli olmuyor. birde üstüne ıps glow düşüyor pek anlaşılmıyorBeyaz ve yeşil renkte kırmız ise sıkışmış piksel. Çözümü yok garanti zaten bakmıyor. Köşelerde ise üzmez kullan gitsin.
Kullan gitsin unutmaya calis dert etme moruk.neredeyse köşede pixelin 3 de 1 inde olduğu içinde pek belli olmuyor. birde üstüne ıps glow düşüyor pek anlaşılmıyor
bu arada sadece siyahda kırmızı yanıyor. öbürlerinde hiç bir fark yokBeyaz ve yeşil renkte kırmız ise sıkışmış piksel. Çözümü yok garanti zaten bakmıyor. Köşelerde ise üzmez kullan gitsin.
Hangi marka ise onlara sorman iyi olur. Bazıları yardımcı oluyor bazıları olmuyor.4 aylık monitörümde bir anda çıktı. garantiye versem 1 adet olduğu için bir şey yapmazlar gibime geliyor. sanırım böyle kaldık, sonradan çıktığınıda yeni görüyorum. ama tam 1 pixel bile değil pixelin 3 de 1 neredeyse krımızı yanıyor sadece.
niye moruk dedin? yazım kuralı yok diye küfür yasak değil anlamına gelmezKullan gitsin unutmaya calis dert etme moruk.
Moruk lafını küfür olarak algılıyorsan sığırsın demektir.niye moruk dedin? yazım kuralı yok diye küfür yasak değil anlamına gelmez
Ben bile moruk demediim hayatım boyunca ah gençlik ah.
Böyleleri foruma nası alıyolar anlamıyorum.
büyük ihtimal technopatta ban yedin ve buraya geldin
lütfen konumun altında kavga etmeyin .dBen bile moruk demediim hayatım boyunca ah gençlik ah.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Böyleleri foruma nası alıyolar anlamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
büyük ihtimal technopatta ban yedin ve buraya geldin
okay ama kulllanabilirsin bence çok gözükmüyo sa gözükürse bilemiyorum.lütfen konumun altında kavga etmeyin .d