Neler Yeni

K617 ve ek871gtr hakkında

iiii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
berat yılmaz
Bütçe
1200
Merhaba ben ikisinden birini alacağım ek871gtr'nin satıldığı siteye kötü diyorlar (connectgame) ve blue switch olması benim için iyi değil bluetoothunu arada kullanabilirim belki, k617 yede çin malı diyorlar ama daha küçük ve red switch. birde k617 3 ve 5 pinli destekliyor değil mi? Satıldığı site hakkında da düşüncelerinizi paylaşır mısınız?

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
428
İsim
Arda Teksin
Merhaba ben ikisinden birini alacağım ek871gtr'nin satıldığı siteye kötü diyorlar (connectgame) ve blue switch olması benim için iyi değil bluetoothunu arada kullanabilirim belki, k617 yede çin malı diyorlar ama daha küçük ve red switch. birde k617 3 ve 5 pinli destekliyor değil mi? Satıldığı site hakkında da düşüncelerinizi paylaşır mısınız?
Ek al geç bende alcam şuan tekrar indirime indi.
Dareu global ilgileniyor garantide

iiii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
berat yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
garantisinde sorun yaşamam yani dimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bugün alıcam ondan 2 tane konu açtım kafam karışık

alıyorum aga teşekkürler ilgilendin baya iyi günler

Son düzenleme:

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
428
İsim
Arda Teksin
garantisinde sorun yaşamam yani dimi

bugün alıcam ondan 2 tane konu açtım kafam karışık

alıyorum aga teşekkürler ilgilendin baya iyi günler
Hocam ben az önce sipariş ettim bile alın fiyatı iyi şuan renk seçenekleri olsa daha iyi olurdu.

• Beğen
Reaksiyonlar: iiii

iiii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
berat yılmaz
Hocam ben az önce sipariş ettim bile alın fiyatı iyi şuan renk seçenekleri olsa daha iyi olurdu.
aga ben girdim her şeyi siparişe devam et dedim anasayfaya attı kayıt olmam gerekiyo sanırım

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Arnold Ciwardagexer
Arkadaşımın Ek75 Pro 1 hafta önce falan bozuldu komple yukardan aşağı iki sıra çalışmıyordu. Connectgame'den alırken mailleşebiliyordum fakat şuanda ne instagram hesaları ne de herhangi bir mail adresleri var. Resmen ulaşılmasın diye silmişler hesapları artık kesinlikle önermiyorum bu siteyi.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: iiii

iiii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
berat yılmaz
tamam almışım onay geldi

Arkadaşımın Ek75 Pro 1 hafta önce falan bozuldu komple yukardan aşağı iki sıra çalışmıyordu. Connectgame'den alırken mailleşebiliyordum fakat şuanda ne instagram hesaları ne de herhangi bir mail adresleri var. Resmen ulaşılmasın diye silmişler hesapları artık kesinlikle önermiyorum bu siteyi.
aga biri iyi diyor biri kötü diyor

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Arnold Ciwardagexer
tamam almışım onay geldi

aga biri iyi diyor biri kötü diyor
Site iyi diye bir yorum bulamazsın iletişim 0. Ben de klavye hot-swap nolcak ya diye aldım bozuldugunu görünce şok oldum.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
428
İsim
Arda Teksin
Site iyi diye bir yorum bulamazsın iletişim 0. Ben de klavye hot-swap nolcak ya diye aldım bozuldugunu görünce şok oldum.
Dostlar dareu global veya içinde çıkan fatura garanti belgesindeki firmaya göndereceksiniz.

Top Bottom